Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Piszę że stara generacja, nie skłamałem, Chyba że tacy tu są i prawda w oczy kole. Ja to się dośc z takimi naużeram....
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Miszka kto to jest ?? Podobno rezacz na Tychach
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Miszka kto to jest ?? Podobno rezacz na Tychach :grin: Quwa a najgorsze w tym ze z nimi byla mloda d*pa, co prawda byla inteligentniejsza talko co oan tam robi Urwa nie jestem w temacie,cos mnie ominęło???
oprych Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie powiedzcie z kad sie biora te czarne tluki na bramach, pala waskie drzwi i lac quwa takie to madre oco chozi siema psyyt
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie powiedzcie z kad sie biora te czarne tluki na bramach, pala waskie drzwi i lac quwa takie to madre oco chozi siema psyyt Ucho zderzył z rzeczywistą inteligencją ludzi w Twoim fachu cieszących się z niemałej emerytury.
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chodzi o tych czarnych ciolkow co na firmach sa najwazniejsi Franciszek ja juz w robocie i zgrzyt
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 jakoś ostatnio często dobre furki na czeskich blachach spotykam Też zauważyłem, albo Pepiki się dorobiły albo jest jakiś patent na podwójne obywatelstwo i tańsze furki. nowe fury sa w czechach duzo tansze, kiedys ogladalem porownanie nowego camaro z salonu w PL i cz i roznica byla ok 40tys zl, zeby taka fure kupic trzeba miec firme zarejestrowana w cz a pewnie jeszcze inne kruczki tez sa;)
oprych Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 no to psyt pod te święto wszystkich dołowych ryli
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 no to psyt pepsi prąd w kuchni opanowany
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 no to psyt pod te święto wszystkich dołowych ryli dołowe ryle dzisiaj, a górnicy jutro ?
Rekomendowane odpowiedzi