Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 tyskie tyskie psssssssssss tyskie jest lech ważne żeby było zimne i otwarte i byle nie reds lub friq or karmi [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 19:28_________________________________________________ nic pssssyt bo musze jechac uuuuuu :thumbdown: pozniej bedzie drin :good: noi tak trzymać Max ja też 3 ale też mnie kusi na więcej jakoś mi smakują hehe no ja niestety juz se nie pojade jestem w trakcie 3 bronka a po pijaku to jeszcze jakieś drzewo zaliczył powiem wam w tjemnicy że polakierowałem sobie breloczek i taka kapa wyszła że szok
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 chciałem pisać mimo wielogodzinnej reanimacji pacjenta nie udało się uratować ;( gwarancji nie dawałem wiesz on ostatnio w audi był jakieś dwa lata temu no cóż daremna droga
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no ja niestety juz se nie pojade jestem w trakcie 3 bronka a po pijaku to jeszcze jakieś drzewo zaliczył powiem wam w tjemnicy że polakierowałem sobie breloczek i taka kapa wyszła że szok hehe to mówisz że lakiernik z ciebie słaby hehe idę poszukać czy niema jeszcze pączków :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą Nie, nie! Ja tak na 90% pojadę! co nie nie nie biorą 1500??? bo nie wiem o co ci cho O to, że się nie waham! :tongue4:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 chciałem pisać mimo wielogodzinnej reanimacji pacjenta nie udało się uratować ;( gwarancji nie dawałem wiesz on ostatnio w audi był jakieś dwa lata temu no cóż daremna droga wcale nie, wielkie dzięki... a nóż by działał :good: :notworthy:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a co robi ta tubka z jakimś żelem za piwem na biurku? co tam jest na niej napisane? anal tube? :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą Nie, nie! Ja tak na 90% pojadę! co nie nie nie biorą 1500??? bo nie wiem o co ci cho O to, że się nie waham! :tongue4: akjam zobaczymy co rogal napisze na wątku i jak to będzie wyglądao ja i tak planowałem chipa u niego a że się okazja natrafiła to czemu nie skorzystać już wiem na co mam kase zbierać
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę ty głodzillo jedna ] :> :>
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę ty głodzillo jedna ] :> :> spoko tylko z 4 jajek ale za to na kiełbasce i papryczce
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę ty głodzillo jedna ] :> :> spoko tylko z 4 jajek ale za to na kiełbasce i papryczce mistrzu a jadłeś jajecznice po góralsku ??? chłpoie niebo w gębie
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą Nie, nie! Ja tak na 90% pojadę! co nie nie nie biorą 1500??? bo nie wiem o co ci cho O to, że się nie waham! :tongue4: akjam zobaczymy co rogal napisze na wątku i jak to będzie wyglądao ja i tak planowałem chipa u niego a że się okazja natrafiła to czemu nie skorzystać już wiem na co mam kase zbierać No to zapłać też za mnie! P.S. Poczekamy i zobaczymy co to będzie. Co MISTRZ napisze. :kox:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą Nie, nie! Ja tak na 90% pojadę! co nie nie nie biorą 1500??? bo nie wiem o co ci cho O to, że się nie waham! :tongue4: akjam zobaczymy co rogal napisze na wątku i jak to będzie wyglądao ja i tak planowałem chipa u niego a że się okazja natrafiła to czemu nie skorzystać już wiem na co mam kase zbierać No to zapłać też za mnie! P.S. Poczekamy i zobaczymy co to będzie. Co MISTRZ napisze. :kox: co by nie napisał będzie ok tylko żeby organizacyjnie to wypaliło
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę ty głodzillo jedna ] :> :> spoko tylko z 4 jajek ale za to na kiełbasce i papryczce mistrzu a jadłeś jajecznice po góralsku ??? chłpoie niebo w gębie czyli że jaką?
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :szukaj: :szukaj: :polew:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :szukaj: :szukaj: :polew: odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ok zjadłem jeszcze jednego pączka i czekam na jajecznicę ty głodzillo jedna ] :> :> spoko tylko z 4 jajek ale za to na kiełbasce i papryczce mistrzu a jadłeś jajecznice po góralsku ??? chłpoie niebo w gębie czyli że jaką? wiedziałem że zapytasz głodomorku :polew: jajka, szczypiorek , pomidorek, ser żółt, oczywiście bekonik, cebulka niebo w gębie w Zakpocu kiedyś to szamałem, aż mi ciary przeszyły me ciało [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 20:06_________________________________________________ Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :szukaj: :szukaj: :polew: odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły kto jak kto ale jakbys ty nie znalazł to nie wiem kto by zanlazł :good: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 20:07_________________________________________________miszka pijaku co sie czaisz :kox:
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 stoję dziś w aptece po pojemnik na mocz, 1zł w keszu i karta...na kasie naklejka, że płatność kartą od 10 zł i ten stres...starczy czy nie starczy żeby przypału nie było, robi się kolejka....proszę o pojemnik, babka przynosi i................i............i 49 groszy i emocje opadły :polew: w tej samej aptece równocześnie stoi chop przede mną i kupuje jakieś tabletki, babka go pyta o coś a on mówi, że te tabletki dla dziecka 12lat ale nie potrafi łykać.......walczyłem ze sobą dobre 20 sekund żeby nie zapytać czy to chłopiec czy dziewczynka :polew: :polew: no a u Was co tam ?
Rekomendowane odpowiedzi