ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie wiemZła odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Psyt piwko i zabieram się za wymiane o-ringów na pompkach Turzola Ty je gibki. Mi 3 godziny zajęło rozkminianie jak ta podkładka miedziana siedzi ,po czym jeblem tym i otwarlem browara. Teraz przynajmniej wiem ze najpierw miałem się zabrać za browar [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bo ja nie piję ;') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bo ja nie piję ;')Ja yhmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Artur bez browara to uje nie robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Artur bez browara to uje nie robota Kiedy odbierasz prostownice??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 jutro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Browar to podstawa Oglądałeś Artur te zestawy naprawcze ? Był tam taki mały pierścień - on trzyma tą podkładke mosiężną. Poprostu bierzesz i zsuwasz podkładke razem z tym pierścieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) jutro???Nareszcie zaczynasz gadac normalnie... Pywnica? Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Multis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Obiecałem Młodemu lodowisko,ale wieczorem czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Obiecałem Młodemu lodowisko,ale wieczorem czemu nie Robimy jakigo spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na łyżwach,czy w knajpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na łyżwach,czy w knajpie To drugie... Turzol? Miszka? Camilo? Franciszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 psyt ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dam znać Kamilowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oglądałem właśnie filmik z tego wypadku na DTŚ... masakra. Przejeżdżając koło tego wraku aż ciary mnie przeszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jakiego wypadku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oglądałem właśnie filmik z tego wypadku na DTŚ... masakra. Przejeżdżając koło tego wraku aż ciary mnie przeszły. poka, bo ja usłyszałem o tym na RMFie jak wyjeżdżałem do roboty i jechałem Chorzowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja akurat przejeżdżałem tamtędy na 7.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi