pajda Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Eeee... nie mówcie, że taki spontan ogarniecie! to dawaj też heh Co to za spontan?
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Eeee... nie mówcie, że taki spontan ogarniecie! to dawaj też heh Co to za spontan? jeszcze nie wiem dopiero się nakręca
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 co masz do niej ? m. in miód i cytrynę chociaż to nie będą dominujące składniki.... podejrzewam też jadę moja wróci koło 22:30....Diman mam po Ciebie podjechać ?? jasne że tak szykować się ? nie wiem jak wrócę....ale najwyżej rzucimy monetą i ktoś złapie stopa
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Eeee... nie mówcie, że taki spontan ogarniecie! to dawaj też heh W robo siedzę. Kolego musisz potraktować tutejsze wypowiedzi z dystansem ale tak czy siak to na Miszkę musisz uważać niejeden już płakał Kolego musisz potraktować tutejsze wypowiedzi z dystansem ale tak czy siak to na Miszkę musisz uważać jasne Akjam z autopsji pisze więc mu zaufaj
fortis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja na spota mogę się udać dopiero od środy bo z rana mam egzamin.
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 co masz do niej ? m. in miód i cytrynę chociaż to nie będą dominujące składniki.... podejrzewam też jadę moja wróci koło 22:30....Diman mam po Ciebie podjechać ?? jasne że tak szykować się ? nie wiem jak wrócę....ale najwyżej rzucimy monetą i ktoś złapie stopa jak coś ja mogę prowadzić jak masz ochotę wypić luz
oprych Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A kolega zdradzi swoje położenie? ciekaw jestem czy jest szansa się spotkać, rzuciłem okiem na temat furmanki i widze, sporo pracy na randki umawiamy się na PW ja nie z tych osób. Ja na spota mogę się udać dopiero od środy bo z rana mam egzamin.Na prawko?
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 co masz do niej ? m. in miód i cytrynę chociaż to nie będą dominujące składniki.... podejrzewam też jadę moja wróci koło 22:30....Diman mam po Ciebie podjechać ?? jasne że tak szykować się ? nie wiem jak wrócę....ale najwyżej rzucimy monetą i ktoś złapie stopa jak coś ja mogę prowadzić jak masz ochotę wypić luz spoko....nie ma problemu
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 trzeba stąd zdupacać bo temat picia poruszony do jutra
fortis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A kolega zdradzi swoje położenie? ciekaw jestem czy jest szansa się spotkać, rzuciłem okiem na temat furmanki i widze, sporo pracy na randki umawiamy się na PW ja nie z tych osób. Ja na spota mogę się udać dopiero od środy bo z rana mam egzamin.Na prawko?Gorzej na uczelni .
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Moja gwiazda dopiero dotarła....ja chyba odpuszczę...wystarczy ,że ona zionie wysłane z lte
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 no to też idę spać dobrej nocy życzę
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Ja też .... Masakra ....pijana kobita .....ehhh wysłane z lte Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Arturoo
ucho.77 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Arturoo szacun za zainteresowanie Quwa dalej chory jestem,więc herbatka z wkładką
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 My właściciele grupy ryzyka musimy się trzymać razem wysłane z lte
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 curva, znowu usnąłem z młodą, herbata zimna
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja też z nią śpię...moja poszła truć powietrze do dużego pokoju...oj będzie zdychać jutro jak znam jej możliwości wysłane z lte
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 łatwo się nie poddaję, herbata właśnie się skończyła i robię kolejną Ja też z nią śpię...moja poszła truć powietrze do dużego pokoju...oj będzie zdychać jutro jak znam jej możliwości wysłane z lte hehe mamuśka
Rekomendowane odpowiedzi