ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Turzol Franciszek Ucho jesteście chętni na jakieś wieczorne spotkanko na szybkości ? Wpadłbym zamienić kilka słów z Turzolem i obadałbym jak mu to Audi pociska. Niestety ja odpadam,na chacie rezam
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) ja znów małą z mamą zostawiłem w szpitalu - rzygała pół dnia ro***erdala mnie to już Edytowane 1 Lutego 2015 przez Miszka82
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Powodzonka Miszka z brzdącem Pyrsk herbatka w pracy wysłane z lte
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 jutro ja rzygam -hajsem u chłopaków na dziupli jak odbiorę padlinę cała rodzina rzyga
Horneth Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail.
Multis Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 jutro ja rzygam -hajsem u chłopaków na dziupli jak odbiorę padlinę cała rodzina rzyga Moja mała rzyga jak ma nacieki. Niby njc jej niema tylko flegma, ale nocki przeebane. Wysłane z taboreta G3
stanley Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 ja znów małą z mamą zostawiłem w szpitalu - rzygała pół dnia ro***erdala mnie to już Na Ligocie czy w ST? My dalej Ligot Oby wyjść stąd do piątku. ..
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. spoko miło było poznać - ale stwierdzam fakt jak dobiorę auto to już ani złotówki nie wkładam w rezanie ja znów małą z mamą zostawiłem w szpitalu - rzygała pół dnia ro***erdala mnie to już Na Ligocie czy w ST?My dalej Ligot Oby wyjść stąd do piątku. .. na szczęście ST - myślę, że jutro max wtorek do domu, nawodnią ją i zabieram do dom bo tam w pokoju 6-ciu pacjentów i każdy co innego dlatego trzeba będzie sp***dalać stamtąd jak najszybciej co by czego innego nie załapać a Stan co wam dolega ? masz materac ? jaki oddział ? ja jestem mega zadowolony z tego szpitala na Ligocie
turzol Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. spoko miło było poznać - ale stwierdzam fakt jak dobiorę auto to już ani złotówki nie wkładam w rezanie thx Pany, Horneth dzieki za zvagowanie i wyjmaki. Podeśli na pw loga z auto-scana
akjam Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. spoko miło było poznać - ale stwierdzam fakt jak dobiorę auto to już ani złotówki nie wkładam w rezanie Ja ahym...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. spoko miło było poznać - ale stwierdzam fakt jak dobiorę auto to już ani złotówki nie wkładam w rezanie thx Pany, Horneth dzieki za zvagowanie i wyjmaki. Podeśli na pw loga z auto-scana no jaaaaaa kabel do vagowania za dwa koble sorry I'm normal Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. spoko miło było poznać - ale stwierdzam fakt jak dobiorę auto to już ani złotówki nie wkładam w rezanie Ja ahym... ino do serii:'jak było na początku, teraz i zawsze i na wieki wieków amen" tylko fotele jeszcze wciepne i basta
stanley Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Miszka, 6ste piętro, oddział pulmunologii. Młody ma zapalenie oskrzeli. Niestety już mial problemy żeby normalnie oddychać i tak oto jesteśmy. Minął ledwo ponad rok Kiedy z Alą spędziłem tu ponad tydzień :/ Edytowane 1 Lutego 2015 przez stanley
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka, 6ste piętro, oddział pulmunologii. Młody ma zapalenie oskrzeli. Niestety już mial problemy żeby normalnie oddychać i tak oto jesteśmy. Minął ledwo ponad rok Kiedy z Alą spędziłem tu ponad tydzień :/ nie byłem "jeszcze" na 6-tym póki co 5 i 7 znam, a parter to z zamkniętymi oczami no nic trza się powoli zbierać, ogarnąć chatę i rano do robo
Mario22 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) To za zdrowie najmłodszych Powered by LG G3s Edytowane 1 Lutego 2015 przez Mario22
franciszek Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Miszka Turzol Franciszek dzięki za mini spot.Turzol jutro podrzuce Ci te logi tylko podaj mail. Podziękował za spocik
Rekomendowane odpowiedzi