pajda Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Pajda a co potrzeba? mam kilka zagadnień technicznych a jak twoja furmanka ? kiedy ją powitamy na spocie ? postaram się być. Audi śmiga, ale łaciatym na spocie sie nie pokaże a co tam, dawaj taki jak jest
turzol Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Pajda a co potrzeba? mam kilka zagadnień technicznych a jak twoja furmanka ? kiedy ją powitamy na spocie ? postaram się być. Audi śmiga, ale łaciatym na spocie sie nie pokaże a co tam, dawaj taki jak jest nie będę zaniżał poziomu bo jeszcze frekwencja spadnie albo nikt nie przyjedzie nastepnym razem
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 RS C5 w zupełnie innych pieniądzorach chodzą...gdzieś jest haczyk wysłane z lte
Multis Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 pochwalony Już walą... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) mnie nie bedzia Choć może cud się stać i z serwisu nie wyjade Edytowane 3 Lutego 2015 przez ucho.77
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Żeby nie było nie jestem z 2,5 bo one się nie psują c**ja odebrane Czemu? Przecież w piątek było już OK
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Żeby nie było nie jestem z 2,5 bo one się nie psują c**ja odebrane Czemu? Przecież w piątek było już OK nie chce mi się już o tym gadać
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 ja miałem to samo....przez 3 miechy ...w poniedziałek tel ,że w środę po auto...w środę tel ,że w sobotę...w sobotę ,że w poniedziałek...itd
stanley Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 RS C5 w zupełnie innych pieniądzorach chodzą...gdzieś jest haczyk wysłane z lte pewnie zayebał spodem i dziura w misce olejowej.... a co dalej, lepiej nie wiedzieć mnie dzisiaj nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi