Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 a ty co tak zacieszasz ??? pilnuj swojej miski hehe no ja już zjadłem i mam pustą michę ;( no ja ci swojej nie odstąpie raz mnie załatwiłeś w citi rocku i te twoje maślane oczka kotka ze shreka no jak ci miałem odmówić tego kawałeczka pizzy :polew: oczywiście że pod FORUM :gwizdanie: na Arenę to jeździmy się ślizgać a kto się u was ślizga na arenie [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:32_________________________________________________keżor skrzynkę masz przepełnioną ;(
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 oczywiście że pod FORUM :gwizdanie: na Arenę to jeździmy się ślizgać upalamy twoją? znasz odpowiedź Max, Pelex, Diman, SoMeS, oni są zawsze chętni do upalania ja też tam trochę pojeździłem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Max to pisz do Keżora sms Pucek to zatankuj do pełna
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 oczywiście że pod FORUM :gwizdanie: na Arenę to jeździmy się ślizgać upalamy twoją? znasz odpowiedź Max, Pelex, Diman, SoMeS, oni są zawsze chętni do upalania ja też tam trochę pojeździłem :gwizdanie: miron swojej nie upala [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:41_________________________________________________ Max to pisz do Keżora sms Pucek to zatankuj do pełna darmowe impulsy mi się skończyły możesz napisać w moim imieniu :polew:
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Max to pisz do Keżora sms Pucek to zatankuj do pełna wczoraj tankowałem :gwizdanie: Max, Miron twierdzi że się boi, no a ja mam strach upalać tego trupa
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Max to pisz do Keżora sms Pucek to zatankuj do pełna wczoraj tankowałem :gwizdanie: Max, Miron twierdzi że się boi, no a ja mam strach upalać tego trupa :polew: no weź nie gadaj że miron nie popierdalał bokiem swoim 260km potworem no nie :doh1: :doh1: :doh1:
diman Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 E to widze że na gliwice większa ekipa się zbiera . Może bym ich z wami odwiedził. hehe chodź chodź Diman się ucieszy dawac dawac do nas biegusiem ja jakos nie licze kilometrow jak do was jade medy jedne a jestem co tydzien
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Dimannn :slina: pisz więcej... :polew:
diman Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Dimannn :slina: pisz więcej... :polew: spoko wedle zyczenia
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Diman chyba musisz zmienić avatara bo niewiem co piszesz tylko się wlepiam w avatara :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 E to widze że na gliwice większa ekipa się zbiera . Może bym ich z wami odwiedził. hehe chodź chodź Diman się ucieszy dawac dawac do nas biegusiem ja jakos nie licze kilometrow jak do was jade medy jedne a jestem co tydzien diman awatar :slina: :heat: [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:10_________________________________________________keżor się odezwał bo krolu jedzie tylko jeszcze nie wiem skąd czy znami z shell czy z budy
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: tak, musisz zadowolić pewnego kolesia, bo Rafał nie ma na gnojowe Max, no poważnie, nie upalał jeszcze :>
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Pucek widzę żeś się dzisiaj mało narobił bo humor ci się trzyma [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc chyba że jedziemy sobie kupić jakieś dresy?
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Pucek widzę żeś się dzisiaj mało narobił bo humor ci się trzyma [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki Ja mam dresy a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc chyba że jedziemy sobie kupić jakieś dresy?
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Pucek widzę żeś się dzisiaj mało narobił bo humor ci się trzyma [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki Ja mam dresy a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc chyba że jedziemy sobie kupić jakieś dresy? hehe no ale trzeba założyć jakieś nowe kościółkowe :polew:
Rekomendowane odpowiedzi