Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Pany, przyznać się proszę o ile pączków już zjedliście 12 ...i oczywiście psyt
stanley Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 yebany razem z Basią tyle nie zjadłem
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 ehh..Stasiu trzeba dbac o linie ...pomyśl se, że to kreple swojski roboty...Żonka robiła
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) co Ty tak mało Horny...3?! w tako postura ze 20 krepli powiyno wlyź (w takie gabaryty ze 20 pączków powinno wejść) dobre Pany lygom bo bir sie skónczoł (dobra Panowie idę spać bo piwko się skończyło) Edytowane 12 Lutego 2015 przez Polko_V
horny devil Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 ino tyle na roz do gemby wlazło :grin:a tak serio to mnie to nie bawi jakoś. Zjadłem bo szefowa kupiła to nie wypadało odmówićNa jutro/dziś zostało z 15 jeszcze
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Miszka, widzę, że godnie reprezentowałeś nasz region w wypowiedziach http://a4-klub.pl/index.php?/topic/220084-toasty-cytaty-dziwne-powiedzonka-i-inne/page-2 Hehe wysłane z lte
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 ano był taki wątek ale szybko umarł niestety, bardziej boli mnie to że mój temat pt: " Ile alkoholu dziś wypiłeś" wylądował w koszu
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 ano był taki wątek ale szybko umarł niestety, bardziej boli mnie to że mój temat pt: " Ile alkoholu dziś wypiłeś" wylądował w koszu wysłane z lte
Multis Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Auto do odbioru Powiem Ci że szybcy są... Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 miszka w końcu Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich?
oprych Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 nie może o ile nic z nim nie podpisywałeś hamówa to juz jest ze pomyslales o innej robocie majac juz jedna w reku
turzol Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 nie może o ile nic z nim nie podpisywałeś hamówa to juz jest ze pomyslales o innej robocie majac juz jedna w reku Nic jeszcze nie podpisalem. Ta ost firma która mnie chce to była sprawa rzutem na tasme i podczas rozmowy powiedzialem im ze mam już inna ofertę oraz ze przeszedlem badania lekarskie. Dziś zadzwonili ze chcą mnie na 200% i jeszcze podbili stawkę. Teraz chodzie skolowany a moja juz panikuje
Rekomendowane odpowiedzi