akjam Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak masz pewność, że ta dryga firma zatrudni cie na ustalonych warunkach i chcą abyś u nich pracował na 200% to podejdź do pierwszej gdzie już "byłeś przyjęty" i powiedz jaka sytuacja. Składałeś papiery d kilku firm i tyle. Tutaj masz lepszą ofertę i proste, że wybierasz lepszą dla Ciebie. Tak czy siak to wg mnie powinieneś podejść i po prostu pogadać i rozwiązać sprawę jak cywilizowany człek.
turzol Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak masz pewność, że ta dryga firma zatrudni cie na ustalonych warunkach i chcą abyś u nich pracował na 200% to podejdź do pierwszej gdzie już "byłeś przyjęty" i powiedz jaka sytuacja. Składałeś papiery d kilku firm i tyle. Tutaj masz lepszą ofertę i proste, że wybierasz lepszą dla Ciebie. Tak czy siak to wg mnie powinieneś podejść i po prostu pogadać i rozwiązać sprawę jak cywilizowany człek. Dzięki za poradę, załatwie to w poniedziałek bo w weekendy obie firmy nie pracują. Mam nadzieje, że chcą mnie na bank bo w przeciwnym razie zostane całkiem na lodzie
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak masz pewność, że ta dryga firma zatrudni cie na ustalonych warunkach i chcą abyś u nich pracował na 200% to podejdź do pierwszej gdzie już "byłeś przyjęty" i powiedz jaka sytuacja. Składałeś papiery d kilku firm i tyle. Tutaj masz lepszą ofertę i proste, że wybierasz lepszą dla Ciebie. Tak czy siak to wg mnie powinieneś podejść i po prostu pogadać i rozwiązać sprawę jak cywilizowany człek. Może pierwszy pracodawca lepiej podbije stawkę jak się dowie ,że rozchwytywany jesteś ....marketing wysłane z lte
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Ty mnie lepiej Turzol powiedz kiedy ogarniamy ten silniczek u mnie, jutro czy niedziela ? jeszcze jutro bądź poniedziałek junkersownik i będzie śmigał jak ta lala, tymczasem opijam powrót członka rodziny do domu
pajda Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zdrówko pany Pozdrowienia z białego dunacja
Multis Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 miszka w końcu [emoji106]1: Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich? Wbij po 22 to obmyślimy... Przy piwku lepiej się decyzje podejmuje... Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 miszka w końcu [emoji106]1: Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich? Wbij po 22 to obmyślimy... Przy piwku lepiej się decyzje podejmuje...Wysłane z taboreta G3 ale gdzie mam wbić? jest po 22 miszka możemy jutro ogarnąć silniczek
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Turzol ok to na fonie się skumamy bo na 11 jadę na basen z małą i poźniej już będę wolny, napiszę smsa
pajda Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Pany zostałem wujkiem, siostra urodziła znów okazja do
diman Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Pany zostałem wujkiem, siostra urodziła znów okazja do no to gratulacje wujek
Multis Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 miszka w końcu [emoji106]1: Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich? Wbij po 22 to obmyślimy... Przy piwku lepiej się decyzje podejmuje...Wysłane z taboreta G3 ale gdzie mam wbić? jest po 22 miszka możemy jutro ogarnąć silniczek Bylo dzwonic. Knajpa A6 heh. Wysłane z taboreta G3 Pany zostałem wujkiem, siostra urodziła znów okazja do Graty. Korzystaj Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Pajda graty, a kiedy swoje montujesz
akjam Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 No pewnie teraz przyjdzie kolej bo dom zbudował, Audi wyrezał...
stanley Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Pany zostałem wujkiem, siostra urodziła znów okazja do no to gratuluje wujek
Rekomendowane odpowiedzi