Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 no nie gadaj Pucek, że jakbyś miał do wyboru robotę uszczelki a nowe fele to byś uszczelkę robił
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 no nie gadaj Pucek, że jakbyś miał do wyboru robotę uszczelki a nowe fele to byś uszczelkę robił Nie, nie robił bym uszczelki bo jeszcze by wyszło że do roboty jest głowica i co wtedy?
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Kurfa ...sie potem dziwicie ,że mi 2,5 nie jedzie jak mi tak w technicznym doradzają [emoji14]olew:
pajda Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 tak więc, nic tylko brać te koła właśnie nic ino brać ale flaszkę i .... i chyba bedzie trzeba zrobić grubszy remont w wozie uszczelka pod głowicą + uszczelniacze i palowanie do tego rozrząd + dwumas i sprzęgło bo zaś coś objeżdża
stanley Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) tak więc, nic tylko brać te koła właśnie nic ino brać ale flaszkę i .... i chyba bedzie trzeba zrobić grubszy remont w wozie uszczelka pod głowicą + uszczelniacze i palowanie do tego rozrząd + dwumas i sprzęgło bo zaś coś objeżdża no właśnie, a tak bierzesz koła i zapominasz o problemie - miło, łatwo, szybko i przyjemnie Edytowane 16 Lutego 2015 przez stanley
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) stanley byłeś w Ikei ?? Gruboś poszedł Edytowane 16 Lutego 2015 przez Arturoo
pajda Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 tak więc, nic tylko brać te koła właśnie nic ino brać ale flaszkę i .... i chyba bedzie trzeba zrobić grubszy remont w wozie uszczelka pod głowicą + uszczelniacze i palowanie do tego rozrząd + dwumas i sprzęgło bo zaś coś objeżdża no właśnie, a tak bierzesz koła i zapominasz o problemie - miło, łatwo, szybko i przyjemnie no i coż z tego pojade na wycieczkę i nagle czask,prask i laweta
stanley Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 tak więc, nic tylko brać te koła właśnie nic ino brać ale flaszkę i .... i chyba bedzie trzeba zrobić grubszy remont w wozie uszczelka pod głowicą + uszczelniacze i palowanie do tego rozrząd + dwumas i sprzęgło bo zaś coś objeżdża no właśnie, a tak bierzesz koła i zapominasz o problemie - miło, łatwo, szybko i przyjemnie no i coż z tego pojade na wycieczkę i nagle czask,prask i laweta a co mają powiedzieć właściciele 2,5tdi ? .... później się będziesz przejmował, liczy się duże koło i lans
stanley Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 stanley byłeś w Ikei ?? Gruboś poszedł ten wydech muszę zmienić bo mi się nie widzi
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 tak więc, nic tylko brać te koła właśnie nic ino brać ale flaszkę i .... i chyba bedzie trzeba zrobić grubszy remont w wozie uszczelka pod głowicą + uszczelniacze i palowanie do tego rozrząd + dwumas i sprzęgło bo zaś coś objeżdża no właśnie, a tak bierzesz koła i zapominasz o problemie - miło, łatwo, szybko i przyjemnie ale się uśmiałem , od razu mi się przypomina sytuacja jak jeżdżę na wymiany oleju - zawsze gadam żeby ino skasowali serwis ale bez wymiany
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 stanley byłeś w Ikei ?? Gruboś poszedł ten wydech muszę zmienić bo mi się nie widzi Za pstrokato z tyłu fakt
akjam Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 I lampy też zmień bo agro... Oczywiście z tyłu. Ale heble bogate!
Misiek458 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Siema, Spoty nadal aktualne w Silesii na zielonym? Pozdrawiam, Michał
stanley Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Siema, Spoty nadal aktualne w Silesii na zielonym? Pozdrawiam, Michał tak
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) I lampy też zmień bo agro... Oczywiście z tyłu. Ale heble bogate! a ) +1b ) Guma 255/35/19 wyglądała jakby jeszcze ciut za wąska była...a i tak walec już niezły Edytowane 16 Lutego 2015 przez Arturoo
oprych Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Pajda ja ci powiem ze prędzej Kape silnika zrobisz niż to ebane turbo się rozleci
Rekomendowane odpowiedzi