stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jest ktoś chętny na jutrzejsze tankowanie??? PS. prezes zgodził się żebyście tankowali u mnie No dziś mówisz jak ja zalałem na maxa?! dzisiaj go przekonałem, hehe
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jest ktoś chętny na jutrzejsze tankowanie??? PS. prezes zgodził się żebyście tankowali u mnie ja jutro jade w góry nie dam rady poczekaj aż ze spota wrócą ja też dzis zalałem do pełna aż mi sie przelało ale 200 l mam puste więc jest w co lać s stanley ja się z tobą jakoś zdadam co do tankowania [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 23:28_________________________________________________ coś z sieci
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 luzik [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 23:30_________________________________________________widzialem ten filmik
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jest ktoś chętny na jutrzejsze tankowanie??? PS. prezes zgodził się żebyście tankowali u mnie No dziś mówisz jak ja zalałem na maxa?! dzisiaj go przekonałem, hehe :good: A to musimy podjechać mniej więcej w jednym czasie na to tankowanie?
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chcę to zrobic tak żeby podjeżdzało kilka aut zbieracie się i podjeżdzacie razem obgadamy wszystko we wtorek
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 myslalem ze dostales oklep na tych gliwicach i juz po tobie masz piwo ?
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 myslalem ze dostales oklep na tych gliwicach i juz po tobie masz piwo ? no co ty Stanley piwo mam tylko niewiem czy je otwierać :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 myslalem ze dostales oklep na tych gliwicach i juz po tobie masz piwo ? no co ty Stanley piwo mam tylko niewiem czy je otwierać :gwizdanie: to sobie je zostaw na poniedziałek
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chcę to zrobic tak żeby podjeżdzało kilka aut zbieracie się i podjeżdzacie razem obgadamy wszystko we wtorek Ok! myslalem ze dostales oklep na tych gliwicach i juz po tobie masz piwo ? no co ty Stanley piwo mam tylko niewiem czy je otwierać :gwizdanie: Wypijcie dziś moje zdrowie bo ja muszę dziś o słuchym pysku tu siedzieć!
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Też już jestem. Fajna droga powrotna z gliwic była non stop ponad 200km/h
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chyba sobie otworzę co mi szkodzi :gwizdanie: i tak każdy wie że jestem pijokiem :gwizdanie: auto Keżora kapa 230km/h nie chciało poleciało :polew:
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chyba sobie otworzę co mi szkodzi :gwizdanie: i tak każdy wie że jestem pijokiem :gwizdanie: Aż się dziwiłem czemu dziś nie zabrałeś piwa do gliwic :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 rzadze na forum hehe Stanley a kto tam jest po prawaj stronie na 1 miejscu? :gwizdanie: Rafał niebrałem bo mówię pokaże fason ale gliwice i tak wiedzą że codziennie pije
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 rzadze na forum hehe Stanley a kto tam jest po prawaj stronie na 1 miejscu? :gwizdanie: Rafał niebrałem bo mówię pokaże fason ale gliwice i tak wiedzą że codziennie pije wiem Kędzior jesteś w czole spamerów tego forum
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 rzadze na forum hehe Stanley a kto tam jest po prawaj stronie na 1 miejscu? :gwizdanie: Spamowicze!!! :kox: :polew:
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ja moim nie przekraczam 200 km/h jeszcze tłokiem w pysk dostanę :gwizdanie: z resztą wszyscy wiecie, że ja jeżdzę do 3000obr/min :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ja moim nie przekraczam 200 km/h jeszcze tłokiem w pysk dostanę :gwizdanie: z resztą wszyscy wiecie, że ja jeżdzę do 3000obr/min :gwizdanie: idę po piwo nom Stanley musisz mnie wkońcu przewieźć tą swooją
Rekomendowane odpowiedzi