Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Soprano fajny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309078-poszukiwania-utworu/ kilka dni temu to znalazłem...myślałem ,że żart......hmmmmm....myślałem
Majkel Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Soprano fajny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309078-poszukiwania-utworu/ kilka dni temu to znalazłem...myślałem ,że żart......hmmmmm....myślałem Ale temat ma wzięcie, co wy chcecie... Mi najbardziej podoba się wskazówka Soprano... "dźwięki jak z commodore: ti ti ti ti"
oprych Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Soprano fajny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309078-poszukiwania-utworu/ kilka dni temu to znalazłem...myślałem ,że żart......hmmmmm....myślałem Wole taki niż tak jak ty skąd zawinąć upadajace 2.5 w automacie w Polsce już nie ma wszystkie juz zajechalemAlbo Klocki strasznie szybko się zdzieraja Stawiam litra finki za znalezienie tego kawałka Bądź kozak i znajdź
stanley Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 to psyt PS. Arturoo, jutro sprawdzimy osiągi VW Jetty 1.6tdi... i nie mam tu na myśli spalania minimalnego Auto ma ledwo 8000km, ciekawe ile spali oleju na 250km
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 nie mogłeś brać jakiejś benzyny 3.6 ....choćby z passeratti albo skodawki ?? ja w poniedziałek idę na 14 ....zdążymy ?? psyt
stanley Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 nie mogłeś brać jakiejś benzyny 3.6 ....choćby z passeratti albo skodawki ?? ja w poniedziałek idę na 14 ....zdążymy ?? psyt dostałem zastępczaka za mojego, chwilowa niedyspozycja Jednakże już wszystko ok
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 wezmę karimatę i śpiwór popsułem i drugie...czas pospać
Multis Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Po spożyciu.... Dzieki ucho... Pajda... Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Po spożyciu.... Dzieki ucho... Pajda... Wysłane z taboreta G3 Dzięki ucho ! Multis również thx Edytowane 7 Marca 2015 przez pajda
Pucek Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Stasiu, namawiaj tego Kędziora na BT... Ciach, kolejny drin
Multis Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Po spożyciu.... Dzieki ucho... Pajda... Wysłane z taboreta G3 Dzięki ucho ! Multis również thx Dojechali spokojnie?Wysłane z taboreta G3
stanley Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Stasiu, namawiaj tego Kędziora na BT... Ciach, kolejny drin hehe, nie wiem co odpisać.... Pojadę po niego i wyciągnę go na siłę z chaty z dedykacją dla Miszki, chuligański rap
ucho.77 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Po spożyciu.... Dzieki ucho... Pajda... Wysłane z taboreta G3 Dzięki ucho ! Multis również thx Mieczaki z gościem z saturna musiałem flache skończyć Miło było Edytowane 7 Marca 2015 przez ucho.77
Rekomendowane odpowiedzi