Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 hehe...ale Twój sms był pusty luknij pw typowy Jan
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Pytanko ...co zrobic : -reanimavja tipa nie wchodzi w grę...5k -wrzucić manuala 3,5k? Zrobić program 1,5 k i gonić padliną aż nie padnie silnik bądź pompa i dopiero wtedy wrócę znowu do tego pytania -wyrejestrować ,sprzedać na złom papiery i wycięty vin i rozbierać i sprzedawać na graty ??? 100 na 100 wjechało
pajda Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Chelsea Londyn - Paris Saint-Germain ale mecz, dużo walki , kosy ida Pytanko ...co zrobic :-reanimavja tipa nie wchodzi w grę...5k-wrzucić manuala 3,5k? Zrobić program 1,5 k i gonić padliną aż nie padnie silnik bądź pompa i dopiero wtedy wrócę znowu do tego pytania-wyrejestrować ,sprzedać na złom papiery i wycięty vin i rozbierać i sprzedawać na graty ???100 na 100 wjechało ty i manual , juz to widzą sprzedej i kup se cos do jedzenia
horny devil Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Pytanko ...co zrobic : -reanimavja tipa nie wchodzi w grę...5k -wrzucić manuala 3,5k? Zrobić program 1,5 k i gonić padliną aż nie padnie silnik bądź pompa i dopiero wtedy wrócę znowu do tego pytania -wyrejestrować ,sprzedać na złom papiery i wycięty vin i rozbierać i sprzedawać na graty ??? 100 na 100 wjechało Sprzedaj.... mi recaro Edytowane 11 Marca 2015 przez horny devil
pajda Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Chelsea nie zagra dalej PSG to co dziś zagrali - szacun , pokazali haryzme i wole walki do samego końca
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 ja więcej nie....bo jutro rano jadę klina mam....znalazłeś coś ciekawego jeszcze ?
Miszka82 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jest jeszcze jedna opcja - sznurek i na strych
stanley Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 ja więcej nie....bo jutro rano jadę klina mam....znalazłeś coś ciekawego jeszcze ? póki co nic godnego uwagi
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jest jeszcze jedna opcja - sznurek i na strych Tyś przeżył to i ja dam radę ja więcej nie....bo jutro rano jadę klina mam....znalazłeś coś ciekawego jeszcze ? póki co nic godnego uwagi thx
Miszka82 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jest jeszcze jedna opcja - sznurek i na strych Tyś przeżył to i ja dam radę mi jeszcze skrzynia nie padła
Rekomendowane odpowiedzi