Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Lepiej wynająć sobie lawetę na dobę i taniej Ci wyjdzie Co tam będziesz działał? manual wpadnie na poklad
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Nie przeżyjesz Zmienisz na bank Ja też tak gadałem ze przeżyje i co nie dałem rady lufką sobie wypalę ten napis takie ? http://otomoto.pl/audi-a6-c5-250-km-quattro-lpg-1-wl-polift-C35703189.html heloł A6 C6 nie A6 C5 jaką dupe dziś widziałem w Mikołowie - idealna... opiety dżins na pupci, krótka kurteczka ze skóry, włosy spięte w kucyk tak pod kątem 45 stopni ku górze, szpila, okulary, ino z insigni wysiała...ale leciała na mnie bo się obracała miałem ją
Majkel Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 kto wie ,jak policzyć koszt viatola przejazdu lawetą ? Jastrzębie-Nowa Sól teoretycznie 100-ówka za DMC> 3,5t
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 no właśnie dmc ciut przekroczy 3,5 ....doczepi się kto ?? jak nie będzie dowodu audi w portfelu ?? Nimiec mogę tyrknąć ??
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 no właśnie dmc ciut przekroczy 3,5 ....doczepi się kto ?? jak nie będzie dowodu audi w portfelu ?? Nimiec mogę tyrknąć ?? manual jest dla pedałów
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 no właśnie dmc ciut przekroczy 3,5 ....doczepi się kto ?? jak nie będzie dowodu audi w portfelu ?? Nimiec mogę tyrknąć ?? manual jest dla pedałów czekaj.......... za 3'cim razem też ostygniesz
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Nie przeżyjesz Zmienisz na bank Ja też tak gadałem ze przeżyje i co nie dałem rady lufką sobie wypalę ten napis takie ? http://otomoto.pl/audi-a6-c5-250-km-quattro-lpg-1-wl-polift-C35703189.html heloł A6 C6 nie A6 C5 jaką dupe dziś widziałem w Mikołowie - idealna... opiety dżins na pupci, krótka kurteczka ze skóry, włosy spięte w kucyk tak pod kątem 45 stopni ku górze, szpila, okulary, ino z insigni wysiała...ale leciała na mnie bo się obracała miałem ją :grin: a żeś musiał podjarany się obudzić ?? mam dość...padam na pysk....z 5h przegadałem dziś próbując podopinać wszystko z tą padliną....Miszka wybacz....do jaj pisałem trzymta się Pany
stanley Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 zapomnialem, że tylko ja taki biedny Miszka - napisz do BRAVO - pewnie Ci odpowiedzą
akjam Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (...) jaką dupe dziś widziałem w Mikołowie - idealna... opiety dżins na pupci, krótka kurteczka ze skóry, włosy spięte w kucyk tak pod kątem 45 stopni ku górze, szpila, okulary, ino z insigni wysiała...ale leciała na mnie bo się obracała miałem ją Obracała się bo nie często ma taki widok takiego eleganckiego, zadbanego faceta.... poniżej 140cm....
Multis Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (...) jaką dupe dziś widziałem w Mikołowie - idealna... opiety dżins na pupci, krótka kurteczka ze skóry, włosy spięte w kucyk tak pod kątem 45 stopni ku górze, szpila, okulary, ino z insigni wysiała...ale leciała na mnie bo się obracała miałem ją Obracała się bo nie często ma taki widok takiego eleganckiego, zadbanego faceta.... poniżej 140cm.... W obcasach był... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (...) jaką dupe dziś widziałem w Mikołowie - idealna... opiety dżins na pupci, krótka kurteczka ze skóry, włosy spięte w kucyk tak pod kątem 45 stopni ku górze, szpila, okulary, ino z insigni wysiała...ale leciała na mnie bo się obracała miałem ją Obracała się bo nie często ma taki widok takiego eleganckiego, zadbanego faceta.... poniżej 140cm....
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 dogryzacie mi, a w rzeczywistości zazdrość przez Was przemawia i walicie głową w ścianę zadając sobie pytanie: " dlaczego to nie ja ją spotkałem tylko Miszka ? "
secio84 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Słyszeli śniegu po pachy w Bukowinie. Ale drogi czarne i dodatnia temp naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi