stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać hehehe nam nie trzeba 2 razy powtarzac
akjam Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać powiedz tylko gdzie i kiedy a będziemy ok panowie ja zmykam bo mam zamiar iść jutro do szkoły hehehe narka No będziemy... Kędzior nie pękaj gdzie tam rano!
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać powiedz tylko gdzie i kiedy a będziemy ok panowie ja zmykam bo mam zamiar iść jutro do szkoły hehehe narka nom juz myslalem ze sie rozmysliles _________ mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie: czyzby basia wstala :nabijasie:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać powiedz tylko gdzie i kiedy a będziemy ok panowie ja zmykam bo mam zamiar iść jutro do szkoły hehehe narka nom juz myslalem ze sie rozmysliles _________ mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie: czyzby basia wstala :nabijasie: :polew: :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 akjam a ty w pracy czy cierpisz na bezsenność?
mech15 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie: wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać hehehe nam nie trzeba 2 razy powtarzac tak trzymać ja też gaszę panowie, do jutro pozdr [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 02:30_________________________________________________ wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać powiedz tylko gdzie i kiedy a będziemy ok panowie ja zmykam bo mam zamiar iść jutro do szkoły hehehe narka nom juz myslalem ze sie rozmysliles _________ mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie: czyzby basia wstala :nabijasie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wiecie, te laski to tutaj taki standard na ulicy :gwizdanie: :gwizdanie: mam taką starą chatkę po dziadkach więc spota=orgię możemy kiedyś obgadać powiedz tylko gdzie i kiedy a będziemy ok panowie ja zmykam bo mam zamiar iść jutro do szkoły hehehe narka nom juz myslalem ze sie rozmysliles _________ mech, Ty to masz fantazje bys zagadał kiedyś o motoryzacji...... a Ty tylko o d*pach... :gwizdanie: czyzby basia wstala :nabijasie: przecież wiesz kto w moim związku pociąga za sznurki [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 02:34_________________________________________________nara lachony[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 02:34_________________________________________________oko, zgaś światło zboku jeden
akjam Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 akjam a ty w pracy czy cierpisz na bezsenność? Pracuję... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 akjam a ty w pracy czy cierpisz na bezsenność? Pracuję... :gwizdanie: ściepniemy Ci sie na jakiś medal za to, nie musisz nic stawiać.....
akjam Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 akjam a ty w pracy czy cierpisz na bezsenność? Pracuję... :gwizdanie: ściepniemy Ci sie na jakiś medal za to, nie musisz nic stawiać..... :tongue4:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 02:43_________________________________________________Dobra Panowie.Ja spadam do domu.
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 z rana Miszka co Ci jest biedaku. Trzeba było nie pić tyle to byś się dobrze czuł :polew:
Seski Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 alkoholiki jedne... złe... niech ja bede po egzaminach...
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bulczas WTF ? Coś nicka zmienił ? Po kiego ch.ja ? nabroiłeś pewnie wczoraj na SG i sie ukrywasz :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bulczas WTF ? Coś nicka zmienił ? Po kiego ch.ja ? nabroiłeś pewnie wczoraj na SG i sie ukrywasz :gwizdanie: No zmieniłem i zrobiłem sobie lifting Gdybyś był wczoraj na SG to byś wiedział bo zalewaliśmy z tego
Rekomendowane odpowiedzi