stanley Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury W pracy. Pozatym przez alkoholików/gawędziarzy/opowiadaczy, tak sie strułem w sobote, że chyba nie będę pił do rana Wysłane z taboreta G3 no
Multis Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Jeden odpadł koło 22 drugi koło 24. Żal było tej flaszki zostawiać... Do 2 ponoć męczyłem... Niedziela... Nie pamiętam.... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury 312 ? wjechał drugi Edytowane 23 Marca 2015 przez Arturoo
stanley Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 312 to miałem jak tu jeszcze w B6stakch mieli 288
pajda Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury 312 ?
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 312 to miałem jak tu jeszcze w B6stakch mieli 288 powiadasz za mocne se to zrobiłem...... ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury 312 ? tak mi się jakoś napisało od razu
pajda Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 stanley kross wypuścił na rynek nowe modele http://www.kross.pl/pl/fitness/pulso-2 koła o średnicy 27,5" oraz 29"
stanley Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 stanley kross wypuścił na rynek nowe modele http://www.kross.pl/pl/fitness/pulso-2 koła o średnicy 27,5" oraz 29" brać
Polko_V Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury W pracy. Pozatym przez alkoholików/gawędziarzy/opowiadaczy, tak sie strułem w sobote, że chyba nie będę pił do rana Wysłane z taboreta G3 no spoko...myślę że do miesiąca dam znać, pierw muszę "antryj" (przedpokój-po waszemu ) skończyć... ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy jakbyś wykombinował coś konkretnego daj znać W tym sezonie czeka mnie wymiana klocków z przodu, więc można by przyebać z grubej rury 312 ? wjechał drugi tee... "delirka" Ci się "włączyła" po BT ?! Edytowane 23 Marca 2015 przez Polko_V
Polko_V Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Ty, a co ja gorol jestem? no nie wiem...po podpisie "Pan z Katowic"... ...powinno być "Chop ze ślońska"
stanley Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Ty, a co ja gorol jestem? no nie wiem...po podpisie "Pan z Katowic"... ...powinno być "Chop ze ślońska" żeby gorole zrozumiały
Multis Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 pochwalony Ja w robocie na 2 zm Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi