gregory Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 http://fishki.net/comment.php?id=58831 To była Corvette Z06 o ile dobrze widziałem Lub Corvette ZR1 Zresztą mają podobne tyłeczki [br]Dopisany: 11 Październik 2009, 22:20_________________________________________________ coś z sieci S4 Killer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 dawno mnie nie bylo, ze 2 dni , pomysl co do odwiedzania sasiednich miast A4 podoba mi się i też jestem za tym aby Krolu nadawał rytm , zdecydowanie weekendy byly by git, to co Maxito rob liste(chetnych i miejsc gdzie mielibysmy jechac) no i terminy, chyba niedziela bedzie dobrym dniem, maly ruch, na spokojnie, zwiedzic przy okazji mozna cos, bardzo fajny pomysl ps: macie kogos kto robi kuchnie ? ? ? [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 09:21_________________________________________________od projektu po wykonczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 sie ma ziomki z wieczora ja jeszcze tyram w pracy ale za chwil pare znikam na chatę Miszka masz Pw tam jest kontakt ja u niego robiłem kuchnie 2 lata temu i mi sie podoba jak chcesz moge ci jakąś fote pierdykną i na spota przywieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 http://demotywatory.pl/249196/Blachary :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 jutro sie gliwice zapowiedzilei więc panowie nie wymiękać tylko wszyscy na spota do katowic obowiązkowo brać L-4 ,urlopy, nadgodziny musimy pokazać że u nas coś się dzieje a nie żaby rechoczą :polew: Keżor ty bryka zrobiłeś ??? jak nie to może ktoś po ciebie pojedzie napisz jeszcze do wszystkich z katowic i okolic pw o spocie ciekawe czy jaworzno przyjedzie??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja będę ok 20:30 zaraz po pracy. Zabrać jakieś gadżety z pracy dla gości z SG? Może polubią logo mercedesa Szukam bagażnika na dach ( baza + trumna) ktoś coś ma na handel, albo może ktoś poleci jakiś sklep, która ma przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Krolu dobre te blachary Ja bede jutro ale cos kolo 20:30 bede sie zmywal do pracy niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 to jeszcze 1 śmieszne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 :polew: :polew: i silinik wylecial w kosmos :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 to jeszcze 1 śmieszne: Kurna leżę :polew: Nie no......, za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Krolu ale tobie sie nudzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no ale nieźłe targał ten kadet.. to pewnie FAKE ja pewnie bede w pełnym zakresie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to chyba troszke nas będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to chyba troszke nas będzie miron a od ciebie ilu przybędzie coś keżor się nie odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to chyba troszke nas będzie miron a od ciebie ilu przybędzie coś keżor się nie odzywa trudno powiedzieć - ale kilka autek napewno będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to git też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 no to pół parkingu nasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 widzę że jutro frekwencja dopisze mam nadziej pobijemy 20 sztuk było by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Namowcie jeszcze Bielsko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi