Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Cała brygada pojechała pić z KROLEM na czele i nawet się nie zapytali czy idziemy
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Cała brygada pojechała pić z KROLEM na czele i nawet się nie zapytali czy idziemy no to pięknie Was załatwili :gwizdanie:
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Cała brygada pojechała pić z KROLEM na czele i nawet się nie zapytali czy idziemy no to pięknie Was załatwili :gwizdanie: heheh bo to elyta jest :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 napisze do Kędziora smsa, jak idzie mu nauka albo mają okienko i jak to studenci robią poszli na piwo
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Cała brygada pojechała pić z KROLEM na czele i nawet się nie zapytali czy idziemy no to pięknie Was załatwili :gwizdanie: Mam w czterech literach taką elyte :gwizdanie: heheh bo to elyta jest :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ napisze do Kędziora smsa, jak idzie mu nauka albo mają okienko i jak to studenci robią poszli na piwo Kędzior już pewnie nawalony
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 siema panowie jakoś dziwnie brzmi to Bulczas :gwizdanie: trzeba sie będzie przestawić co do wczoraj to niektóre dupeczki fajne co do spota to oczywiście sie udał , sorki Kędzior , że jechaliśmy tak powoli , ale widziałeś jakie cwaniaki wyczekały żeby sie wpierd...ć na lewy pas i tak jest zawsze
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siema panowie jakoś dziwnie brzmi to Bulczas :gwizdanie: trzeba sie będzie przestawić co do wczoraj to niektóre dupeczki fajne co do spota to oczywiście sie udał , sorki Kędzior , że jechaliśmy tak powoli , ale widziałeś jakie cwaniaki wyczekały żeby sie wpierd...ć na lewy pas i tak jest zawsze To tylko nick :gwizdanie: Heh dobry był koleś w tym audi avant co na tym łuku mu siadłeś na d*pie
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siema panowie jakoś dziwnie brzmi to Bulczas :gwizdanie: trzeba sie będzie przestawić co do wczoraj to niektóre dupeczki fajne co do spota to oczywiście sie udał , sorki Kędzior , że jechaliśmy tak powoli , ale widziałeś jakie cwaniaki wyczekały żeby sie wpierd...ć na lewy pas i tak jest zawsze To tylko nick :gwizdanie: Heh dobry był koleś w tym audi avant co na tym łuku mu siadłeś na pupie on mu nie siadł na tylku tylko chciał go zepchnąć do barierek na łuku w lewo widziałem ze juz podocze było przybrane niektórzy kierowcy nie powinni być wpuszczani na drogi publiczne
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 szkoda gadać , całkowicie pusta droga , a ten dałn jedzie lewym pasem i to A6ką w momencie jak zacząłem go wymijać prawą stroną to zaczął zjeżdżać ale to norma , dlatego obniżyłem zawieszenie :gwizdanie:
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 szkoda gadać , całkowicie pusta droga , a ten dałn jedzie lewym pasem i to A6ką w momencie jak zacząłem go wymijać prawą stroną to zaczął zjeżdżać ale to norma , dlatego obniżyłem zawieszenie :gwizdanie: heheh dokładnie i w tym miejscu były trzy pasy przecież :nabijasie:
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 http://www.zoomgirls.net/wallpapers/novitec_rosso_tunero-1440x900.jpg
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 http://www.zoomgirls.net/wallpapers/novitec_rosso_tunero-1440x900.jpg [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 13:59_________________________________________________Ja spadam do wieczora
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja spadam do wieczora nara Bulczas
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co tam Panowie nie czytałem tego spamu przyznam się bez bicia :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co tam Panowie nie czytałem tego spamu przyznam się bez bicia :gwizdanie: a taka treściwa rozmowa znowu była :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co tam Panowie nie czytałem tego spamu przyznam się bez bicia :gwizdanie: a taka treściwa rozmowa znowu była :gwizdanie: a czyli nic nie straciłem
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 sorry że tak wczoraj wyszło, ale Wy mnie też nie zaprosiliście do knajpy :gwizdanie: a na poważnie to ćwiczcie formę, My też, zobaczymy w Bukowinie kto padnie było MEGA :kox:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 a byliście na bibie w klubowych ciuchach ?
Rekomendowane odpowiedzi