oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema z wieczora Jak już Soprano zacząłeś to... dzieje się tu dzieje dziwnego... Multis? Jak tam z tą baterią? no fakt dziwny proceder po tej BT moze nie jestem długo tak jak Wy może nie znam tylu osób ale korzystałem z pomocy tych osób które zostały zbanowane one nawet nie pamiętają mnie, jestem jedny z tysiąca. ale moim zdaniem to jest nie fer w stosunku do ich pracy i wkładu włożonego do działania i istnienia tego forum staram się śledzić na bierząco parę wątków które mnie interesują np B6 D i w ciągu 30 dni był zamykany i otwierany chyba ze 3 razy - fak co to ma być ja sam w swoich wątkach nie sprzątam tak często to samo z B5 B ! dziwne rzeczy a niech mi który napisze ze to nie mój interes i ze mam się nie wcinać jakbym był tą osobą zbanowaną i kiedykolwiek dostał dostęp do forum ponownie usunął był całe moje istnienie na forum i ciekawe co na to Ci zieloni
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wiesz ,że zieloni z tym akurat nic wspólnego nie mają ?
oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 no ok moze nie maja ale dla mnie cała góra powyzej rózowych to juz zieloni
Tomi_81 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dobry z rana Również... Miszka zdrówka małej życzę
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 pochwalony Akjam. Mam kilka typów, jeszcze kumpel we wtorek ma mi dac odpowiedz czy moze sprowadzić, zawsze lepiej z gwara... Wysłane z taboreta G3
Horneth Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Śnieżnego dyngusa Multis moge Ci kiedy na spota podrzucić ten mój licznik żebyś ogarnął mi te segmenty o których gadaliśmy kiedyś na spocie ?
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jesli nic nie wyskoczy to jutro. Wysłane z taboreta G3
Horneth Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ale jutro najprawdopodoniej to ja się nie wyrobie.
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 pochwalonyAkjam. Mam kilka typów, jeszcze kumpel we wtorek ma mi dac odpowiedz czy moze sprowadzić, zawsze lepiej z gwara...Wysłane z taboreta G3 No to czekam
secio84 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siema po piłeczce świątecznej Akjam patrzyłes na pw posłałem ci linka do tej foli żebyś sam ocenił naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi