turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez turzol
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta może Sky Bar w Altusie
Miszka82 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta może Sky Bar w Altusie zadzwoniłem tam teraz z ciekawości sam koszt wynajęcia 1500-2000zł - jeśli będzie się zamawiało szamkę i picie to zrobią lepszą ceną ale pewnie szamki i wóda nie są tam tanie Turzol a w Piekiełku na Bielskiej ?
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 2kloce za co? A u Geslerowej w Kryształowej dobre szamanie?
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja byłem kiedyś w tej Pod Prosiakiem tam też była Geslerowa i jedzenie dobre mają. W Tatrzańskiej też jest dobre jedzenie. Wojtaśny
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 pochwalony Słoneczna... Wysłane z taboreta G3 2kloce za co? A u Geslerowej w Kryształowej dobre szamanie? Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 2kloce za co? A u Geslerowej w Kryształowej dobre szamanie? za miejscówkę - nie ma drugiej takiej miejscówy na Ślasku za prestiż się płaci Panie Pod Prosiakiem potwierdzam szamka dobra zawsze tam pstrąga szamam
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta W kato może być? Czy to już za daleko? Czy może cos dalej?
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta W kato może być? Czy to już za daleko? Czy może cos dalej? Pajda knajpa zagranicą (so) ta co ostatnio o niej gadaliśmy
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta W kato może być? Czy to już za daleko? Czy może cos dalej? Pajda knajpa zagranicą (so) ta co ostatnio o niej gadaliśmy Która masz na myśli?
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to wiem która tam gdzie miałem wesele. Czarci młyn ul. Gen. Andersa, SO.
Miszka82 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 kurcze mam dziś gości a tak nie widzi mi się dziś chlać no ale jakie mam wyjście przecież nie powiem, że nieaktualne albo, że mnie głowa boli
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zawsze może twoja za ciebie chlać
Rekomendowane odpowiedzi