oprych Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 nie chce mi się szukać twoich wypowiedzi " Przecież stasiu ma takie " - NIE !!! nie kupie takich
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 stwierdzam, że podobają mi się alu od Pajdy...niby te same, ale jednak inne thx A co mam ciulać?! Nie. Nawet nie wiedziałem, że jest taki fajny wzór tych alu
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 nie chce mi się szukać twoich wypowiedzi " Przecież stasiu ma takie " - NIE !!! nie kupie takich ale on nie ma takich jak Stasiu...podobne, ale różnią się
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ALe koza... Zdecydowanie za wysoko!
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 nie chce mi się szukać twoich wypowiedzi " Przecież stasiu ma takie " - NIE !!! nie kupie takich od zawsze na nie chorowałem niby te same a jednak mają inaczej ramiona zrobione poza tym nie było co wybrać
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ALe koza... Zdecydowanie za wysoko! na lewarku stoi...ciiii...
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ALe koza... Zdecydowanie za wysoko!
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No działaj coś z tym, działaj. próbowałem negocjować...aby 2 centy niżej...powiedział: NIE i skapitulowałem
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ALe koza... Zdecydowanie za wysoko! na lewarku stoi...ciiii... No chyba, że tak.
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No działaj coś z tym, działaj. próbowałem negocjować...aby 2 centy niżej...powiedział: NIE i skapitulowałem nie da rady , nie na naszych polskich drogach
oprych Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ALe koza... Zdecydowanie za wysoko! na lewarku stoi...ciiii... ja ale z drugiej strony
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pssyt po raz drugi i Pajda "for ju" przez Cia, tera to mi nie umie z łepy wylyź
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No działaj coś z tym, działaj. próbowałem negocjować...aby 2 centy niżej...powiedział: NIE i skapitulowałem nie da rady , nie na naszych polskich drogach No prosze Cie... Gdzie Ty po polach jeździsz?
franciszek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Pajda i Stasiu dzięki za eskortę stwierdzam, że podobają mi się alu od Pajdy...niby te same, ale jednak inne thx A co mam ciulać?! Nie. Nawet nie wiedziałem, że jest taki fajny wzór tych alu Panie nie mam pytan miodzio :thumbup1: :thumbup1: Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez franciszek
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No działaj coś z tym, działaj. próbowałem negocjować...aby 2 centy niżej...powiedział: NIE i skapitulowałem nie da rady , nie na naszych polskich drogach No prosze Cie... Gdzie Ty po polach jeździsz? dobrze wiesz jaki mam dojazd do chaty , ta polna drogą
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...no to zmieniam podjazd...kilof, łopata i heja
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...no to zmieniam podjazd...kilof, łopata i heja jakieś 400m zapierdzielania - to pewnie jakieś 4 lata by mu zeszło
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 a nie gadaj 400m chodnika poda ziemią...drążą ze 6 miesięcy... a tu ma świeże powietrze i tylko trochę pobierki "spągu" zrobić na upartego...max miesiąc
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No działaj coś z tym, działaj. próbowałem negocjować...aby 2 centy niżej...powiedział: NIE i skapitulowałem nie da rady , nie na naszych polskich drogach No prosze Cie... Gdzie Ty po polach jeździsz? dobrze wiesz jaki mam dojazd do chaty , ta polna drogą No dojazd do chaty to fakt ale na pewno jest jakieś rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi