morsik26 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było Nie U jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6] Chyba nie zjecie golonka,bo podobno Grof jest zamknięty,a mieszkam od tego 6km.
turzol Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam Tak Turzol a ty moze masz? mam, pw
Multis Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 pochwalony Pany nie leci ktoś w strone mikolowa? Potrza mnie po furaka podrzucic... Wysłane z taboreta G3
akjam Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Multis apropo's wczorajszej rozmowy. Muszę wysłać Ci model tego mojego lapka? Cała matryca rozlana po upadku.
pajda Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było NieU jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6] Chyba nie zjecie golonka,bo podobno Grof jest zamknięty,a mieszkam od tego 6km. jak to ? dlaczego? nawet nie wiedziałem że tak to się nazywa właśnie sobie wyguglowałem GROF my na to mówili czarny noga na bojszowach
morsik26 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było NieU jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6] Chyba nie zjecie golonka,bo podobno Grof jest zamknięty,a mieszkam od tego 6km. jak to ? dlaczego?nawet nie wiedziałem że tak to się nazywa właśnie sobie wyguglowałem GROF my na to mówili czarny noga na bojszowach No Czarnynoga to się nazywa właściciel. No ja słyszałem,że to jest zamknięte teraz. Przynajmniej tak mi ciocia mówiła bo ona tam mieszka
akjam Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było NieU jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6] Nie ma jak jechać na rower i golono opier...
secio84 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Pany ktoś poleci w Katowicach jakiś sklep dobry gdzie można rolki kupic naciepane z GT-I9195
Maxito Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 witam wszystkich. A tu widzę norma alkohol się strumieniami leje. Kiedyś muszę wpaść pooglądać te wasze gęby
oprych Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 siema dziś ustrzelony nawet mi nie chodziło o parkowanie tylko o chromy - a wisienką jest :
Rekomendowane odpowiedzi