Arturoo Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 dzięki Pany na razie rozeznaję rynek - na pierwszy ogień malowanie auta, zderzak tył leży od pół roku w garażu - szukam sponsora Żona niech jakieś nadgodziny weźmie ..... mi się szykuje pompa vp do wymiany,,,Kasia ma podwójne nocki w czerwcu i lipcu
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 nie mam żony szukam sponsora to nie to forum ty nie łap za słówka
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 pany ta felga się jakoś nazywa ? w jakim VW ona wychodziła w ORI ? http://allegro.pl/audi-vw-5x112-19-9j-alufelgi-kola-opony-2013-i5351057324.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro omanyt też nad nimi myślałem a to nie sa przypadkiem takie, które wklejałem jak szukałeś dla Siebie ? była taka aukcja na allegro z golfem który stał na torach kolejowych ?
franciszek Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Mialem zagadkę skąd ty tego mojego osła znasz To musisz poprawić ,albo czujniki popsuć ja kończę drugie i finisz o 4tej trza gnic pod scc Dwa tygodnie temu Krzychu pomógł kumplowi miał problemy z Golfem III i tak od słowa do słowa,też lata a4 b7 . Jutro chyba polecę na Wapienice po szybę.Kupił już jakąś,ale chyba jest z leksza porysowana z tego co mówił. Mówisz poprawić
Multis Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 pany ta felga się jakoś nazywa ? w jakim VW ona wychodziła w ORI ? http://allegro.pl/audi-vw-5x112-19-9j-alufelgi-kola-opony-2013-i5351057324.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro omanyt też nad nimi myślałem a to nie sa przypadkiem takie, które wklejałem jak szukałeś dla Siebie ? była taka aukcja na allegro z golfem który stał na torach kolejowych ? O której się mam Ciebie spodziewać???
morsik26 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Chłopaki powiedzcie mi czy dwumas z silnika o kodzie AKN podejdzie do mojego silnika o kodzie BCZ? Czy może montaż jest inny a dokładniej ilość śrub montażowych?
ucho.77 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Weekend Jak który chętny to dziś piwny spot na Tychach godz 19ta
Miszka82 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 nie piję w tygodniu to jest alkoholizm Multis dziękówka raz jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi