stanley Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Pozdro z Cichej lubię ten sektor pod warunkiem jak jest sporo przyjezdnych Pajda, jutro po śniadaniu koło ?
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Pozdro z Cichej lubię ten sektor pod warunkiem jak jest sporo przyjezdnych Pajda, jutro po śniadaniu koło ? nie dam rady , poza tym jeszcze mnie d*pa boli i mięśnie jeszcze się nie zregenerowały w 100% ale w niedzielę myślę że można by gdzieś na piwko ruszyć
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Aja mam i sobote i niedziele bez roweru .... Imprezy rodzinne...
ucho.77 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 w niedzielę myślę że można by gdzieś na piwko ruszyć grzybek na paprach
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 w niedzielę myślę że można by gdzieś na piwko ruszyćgrzybek na paprach Jest taka szansa [emoji41]
oprych Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 a wy jak zwykle wszystko na opak zamiast smażyć brzuchy nad wodą to wy na rowerach się męczycie
werbel Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzień dobry w ciepły dzień Takie pytanie do lokalnych… nie ma pożyczyć ktoś z okolicy Katowic na dziś podnośnika niskoprofilowego? Muszę tył gwintu skręcić, bo nie był w stanie z warsztatu wyjechać i koza jest.
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 w niedzielę myślę że można by gdzieś na piwko ruszyćgrzybek na paprach Jest taka szansa [emoji41]
Multis Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ja yhmmmm.... Wysłane z taboreta G3 Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi