Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie na czasie :

Zna ktoś jakąś fajną knajpke gdzie urządzają romantyczne kolacje?? bo motyw że dziś jest amerykańckie święto i ja go nie obchodze raczej już nie przejdzie :polew:

mam to samo, moja już wymusiła, że mam ja gdzieś zaprosić...zaproponowałęm kawe :gwizdanie:

w kuchni :polew: :polew:

ale nie przeszło :wallbash:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pytanie na czasie :

Zna ktoś jakąś fajną knajpke gdzie urządzają romantyczne kolacje?? bo motyw że dziś jest amerykańckie święto i ja go nie obchodze raczej już nie przejdzie :polew:

A masz rezerwacje bo bez tego to raczej do żadnej fajnej knajpy się nie załapiesz. Proponuje kolację w domu :decayed:
Opublikowano

powinna być na forum taka emotka z wydłużającym się nosem dla niektórych :polew:

taka? :klamie: :klamie:
Opublikowano

qtwa ;( czyli znów bede musiał nawiedzić kino albo ją do MC zabiore :gicior:

Opublikowano

qtwa ;( czyli znów bede musiał nawiedzić kino albo ją do MC zabiore :gicior:

KINO :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to idż juz stanąć w kolejce... [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 12:17_________________________________________________ja powiedziałem, że to jest komercyjne gówno :cool1:
Opublikowano

powinna być na forum taka emotka z wydłużającym się nosem dla niektórych :polew:

:good:

Opublikowano

no to :szukaj: :szukaj: następnym razem bo jest ws ród dodatkowych...
Opublikowano

no to widze ze sie spotkam z kanarem gdzies w kolejce tez ide do kina moja mnie naciagla no ale nie moglem odmowic bo zaduzo sam ostatnio wychodze :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ja pier.. że też musiało to w niedziele trafić :confused4: ale to jest niemożliwe żeby było aż tylu "zakochanych" w tym regionie :no:

Opublikowano

no to :szukaj: :szukaj: następnym razem bo jest ws ród dodatkowych...

nie jestem przyzwyczajony do tak szybkiego neta, wcześniej tylko emoty sie pokazywały ale bez animacji

:polew: :polew:

Opublikowano

ja pier.. że też musiało to w niedziele trafić :confused4: ale to jest niemożliwe żeby było aż tylu "zakochanych" w tym regionie :no:

Możesz się zdziwić. Biletów to już dawno pewnie nie ma :decayed:
Opublikowano

zamow se przez internet bedziesz mial pewniaka

Opublikowano

Ja idę z moją na gofry :naughty:

Opublikowano

no fest.. czyli pozostaje romantyczny.... spacer :polew:

Opublikowano

ja myślałem nad tym wczoraj.....zapomnij Diman full wszystkie fajne filmy o wsystkich porach :wallbash:

Opublikowano

ciesz się, że nie ma -20 bo to byłby bardzo krotki spacer :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

ciesz się, że nie ma -20 bo to byłby bardzo krotki spacer :naughty: :naughty: :naughty:

Pospaceruj w domu będzie najlepiej :kox:
Opublikowano

ja myślałem nad tym wczoraj.....zapomnij Diman full wszystkie fajne filmy o wsystkich porach :wallbash:

a ja ide na avatar bo moja mnie naciagnela i bilet zamawialem dzisiaj o 10 rano na 20.00 do zabrza do multikina :naughty:

Opublikowano

hahahaha nowa opcja.. jade na łyżwy - czyli jeśli dobrze pójdzie to mam szanse nie jechać na snowboard bo L4 bede miał już dziś :polew: :polew:

Kto wie w jakich godzinach jest otwarte lodowisko w Gliwicach bo podobno tam jest najlepiej??

dobra już mam :) to będzie śmieszny wieczór coś czuje :polew: :polew:

Opublikowano

ja spadam nara :tongue4: