akjam Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Zaś się koniec świata robi, jeszcze jednej awarii z prądem nie usunęli. Gorzej niż w średniowieczu. Już trzeba było całe jedzenie z lodówki wyrzucić a moi mali podopieczni za chwilę padną z braku powietrza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 ja już mam weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Co wy na to :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Armageddon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Umnie też się tak zapowiadało a popadało popadało i jeszcze pośmigałem po błotku na rowerku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Co wy na to :-) naciepane z GT-I9195 W SZ przeleciał grad. Nie duży ale zawsze Edytowane 9 Lipca 2015 przez horny devil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Edytowane 9 Lipca 2015 przez Multis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Jakbyś znalazł to byłoby świetnie, zabierz do samochodu a ja bym gdzieś to jutro odebrał w okolicy? pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Ale będziesz żył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Jakbyś znalazł to byłoby świetnie, zabierz do samochodu a ja bym gdzieś to jutro odebrał w okolicy? pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Ale będziesz żył? Małżonka.... kurwin, szlag trafia normalnie jak widzisz jakie Ci składki biorą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Jakbyś znalazł to byłoby świetnie, zabierz do samochodu a ja bym gdzieś to jutro odebrał w okolicy? pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Ale będziesz żył? Małżonka.... kurwin, szlag trafia normalnie jak widzisz jakie Ci składki biorą.... w płucach ? .......trza zmienić witaminki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Jakbyś znalazł to byłoby świetnie, zabierz do samochodu a ja bym gdzieś to jutro odebrał w okolicy? pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Ale będziesz żył? Małżonka.... kurwin, szlag trafia normalnie jak widzisz jakie Ci składki biorą.... w płucach ? .......trza zmienić witaminki Arturoo, niby żylaczek, z dnia na dzień zrobił się wielki jak kalafior, doppler wykazał kilka zakrzepów. , prawie 20 nacięć.... Ech... I portfel uszczuplony o prawie 2kpln, A za 2 tyg wyjazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pany potrzebuje PILNIE ramki klubowe 3D... 2d bym znalazł ale 3 hmm to nie wiem a może włąsnie 3d bym znalazł Jakbyś znalazł to byłoby świetnie, zabierz do samochodu a ja bym gdzieś to jutro odebrał w okolicy? pochwalony. Pyrsk.. Po długim czasie nieobecności ( problemy zdrowotne i nerwowe z NFZ ) Szlag mnie trafia, lekarz mówi że zator żylny i trza już, ale NFZ twierdz że rok wytrzymasz.... f*ck ebane państwo.... Ale będziesz żył? Małżonka.... kurwin, szlag trafia normalnie jak widzisz jakie Ci składki biorą.... w płucach ? .......trza zmienić witaminki Arturoo, niby żylaczek, z dnia na dzień zrobił się wielki jak kalafior, doppler wykazał kilka zakrzepów. , prawie 20 nacięć.... Ech... I portfel uszczuplony o prawie 2kpln, A za 2 tyg wyjazd... pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi