Polko_V Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zib0l Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam Ma ktos namiar tel do davidoff82 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar. Będziemy Ze stanleyem ruszamy na rowery i dobrze że to podsunołes https://www.facebook.com/pages/%C5%81ysina-Beach-Bar/1585162611755766 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar.BędziemyZe stanleyem ruszamy na rowery i dobrze że to podsunołes No ja będę ruszał z rodzinką koło 13 dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar.BędziemyZe stanleyem ruszamy na rowery i dobrze że to podsunołes No ja będę ruszał z rodzinką koło 13 dopiero. O 13 to będziemy przy połowie piwa juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar.BędziemyZe stanleyem ruszamy na rowery i dobrze że to podsunołes No ja będę ruszał z rodzinką koło 13 dopiero. O 13 to będziemy przy połowie piwa juz No to jeszcze zostanie druga połowa [emoji3] ja dziś i tak o suchym pyszczku bo trzeba na 22 do roboty iść. No to dziś wycieczka rowerowa na Łysine zobaczyć jak wygląda nowo otwarty Beach Bar.BędziemyZe stanleyem ruszamy na rowery i dobrze że to podsunołes No ja będę ruszał z rodzinką koło 13 dopiero. O 13 to będziemy przy połowie piwa juz No to jeszcze zostanie druga połowa [emoji3] ja dziś i tak o suchym pyszczku bo trzeba na 22 do roboty iść. Pajda i Stanley dzięki za mini spota rowerowego [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pajda i Stanley dzięki za mini spota rowerowego [emoji3] dzięki miło było pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No i mini spocik w beach barze zaliczony [emoji6] Morsik26 milo bylo poznac całą familie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No i mini spocik w beach barze zaliczony [emoji6] Morsik26 milo bylo poznac całą familie. Nie ma problemu [emoji3] nam również było miło z Wami spędzić ten czas [emoji3] żona stwierdziła,że musimy częściej się spotykać w tak miłym towarzystwie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Mnie też ostatnio spalanie zadziwia. Dzisiaj trasa Tychy - BB - Tychy, bez pałowania i bez dotykania tempomatu wyszło 5,4l/100km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Mnie też ostatnio spalanie zadziwia. Dzisiaj trasa Tychy - BB - Tychy, bez pałowania i bez dotykania tempomatu wyszło 5,4l/100km. to chyba jechałeś 90-100 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Mnie też ostatnio spalanie zadziwia. Dzisiaj trasa Tychy - BB - Tychy, bez pałowania i bez dotykania tempomatu wyszło 5,4l/100km. to chyba jechałeś 90-100 km/h stałem na zwężce przed Bielskiem kilkanaście minut, potem wyprzedzanie maruderów i tak 120-130km/h max cisnąłem. Potem praktycznie cały czas miasto żeby się przebić pod Szyndzielnie. Także się lekko zdziwiłem że tak mało pokazał Po wymianie pompek mam takie niskie spalanie, wcześniej na starych pompkach nie schodziłem poniżej średniej 7,5l/100 z całego baku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Mnie też ostatnio spalanie zadziwia. Dzisiaj trasa Tychy - BB - Tychy, bez pałowania i bez dotykania tempomatu wyszło 5,4l/100km. mnie nie zdziwiło bo jechałem wiochami żeby nie stać jak reszta ciemniaków na zakopiance , później na kompie średnia wyszła 7L wraz z 5 minutowym studzeniem - w sumie nie wiem po czym ale tak profilaktycznie, średnia prędkość 54km/h, jak leciałem do Szczawnicy A4 to spalanie 8,6 wg fis i to jest standard ale i średnia prędkość 76km/h więc wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Psssyt i po grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 powrót Zakopiec- Tychy średnie spalanie 7L - toż to jak w dieslu Diesel a przynajmniej mój spokojnie 5.2 naciepane z GT-I9195 Na takiej trasie oczywiście naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi