morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 U mnie zależy od pogody,bo jak będzie na dolince to bym wpadł z familia a jak na SCC to nie bardzo bo dzieciaki się mi tam zanudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jakby nie padało to można grilla ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jakby nie padało to można grilla ogarnąć No właśnie jakby,a patrząc za okno to dziś to trudno wyczuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja już po 40 km ... I przekroczona magiczna liczba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Ma być taka pogoda na popołudnie: m.yr.no/sted/Polen/Schlesien/Katowice/time_for_time_i_morgen.html Może by coś wyszło z tego grila. Chłopaki no i co z tym dzisiejszym spotem? Co gdzie jak o której? Edytowane 14 Lipca 2015 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 W knurowie już wali żabami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ma być taka pogoda na popołudnie: m.yr.no/sted/Polen/Schlesien/Katowice/time_for_time_i_morgen.html Może by coś wyszło z tego grila. Chłopaki no i co z tym dzisiejszym spotem? Co gdzie jak o której? No ja jestem za. Będzie jeszcze Stan i Pajda... Może ktoś jeszcze podjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 To co robimy? Dolinka i grill ?[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 U mnie na zadupiu już jest burza i zaczyna padać [emoji20] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 U mnie na zadupiu już jest burza i zaczyna padać [emoji20]Może do kato nie dojdzie i pójdzie na Sosnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 w Kato parę min temu też padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jadę na dolinę będę za 10 min. Obecnie w kato nie pada Pierwszy Nasza miejscówka zajeta, para griluje Sloneczkow wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jadę na dolinę będę za 10 min. Obecnie w kato nie pada Pierwszy Nasza miejscówka zajeta, para griluje Sloneczkow wychodzi Para ?? 2 kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Zakupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja niestety i jak zwykle nie dojadę[emoji20] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja niestety i jak zwykle nie dojadę[emoji20]Właśnie grill przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Wyjeżdżam z domu do Was. Mam nadzieję że trafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi