stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach? silniki padaka, w mesiu 1,6 a w skodzie 1,4 tu i tu automat i utwierdziłem się w przekonaniu o zaletach manuala Psssyyt psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 moje wisi jeszcze w ASO na podnośniku, ale nie ma co żałować, pojeździłem zastępczym, czymś takim PS. Jakbym miał wybierać Passata, czy Merca, to zdecydowanie to drugie ostatnie dwa dni takim ( najszybsze auto na osiedlu ) No Stanley Tobie to się powodzi [emoji12] :grin: :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Stasiu a w poniedziałek masz czym do roboty jechać ? Bo jak coś mam na 7.30 to moge Cię zgarnąć z pod bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach?silniki padaka, w mesiu 1,6 a w skodzie 1,4 tu i tu automat i utwierdziłem się w przekonaniu o zaletach manuala Psssyyt psyt A ja już mam dość manuala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Pochwalony Wysłane z taboreta G3 fajne zoki no i widzę, że extra klasa drin zapijany piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Stasiu a w poniedziałek masz czym do roboty jechać ? Bo jak coś mam na 7.30 to moge Cię zgarnąć z pod bloku. spoko, już jestem umówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach? silniki padaka, w mesiu 1,6 a w skodzie 1,4 tu i tu automat i utwierdziłem się w przekonaniu o zaletach manuala bo jak chcesz "szybko przyspieszyć" to musisz kicka jebnąć, a nie... ps gdzie mój szalik ? a jest... Pije zdrowie córy Ostróda 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach? silniki padaka, w mesiu 1,6 a w skodzie 1,4 tu i tu automat i utwierdziłem się w przekonaniu o zaletach manuala bo jak chcesz "szybko przyspieszyć" to musisz kicka jebnąć, a nie... ps gdzie mój szalik ? a jest... Pije zdrowie córy Ostróda 2015 kick był co chwilę i właśnie to było do d..... zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach? silniki padaka, w mesiu 1,6 a w skodzie 1,4 tu i tu automat i utwierdziłem się w przekonaniu o zaletach manuala bo jak chcesz "szybko przyspieszyć" to musisz kicka jebnąć, a nie... ps gdzie mój szalik ? a jest... Pije zdrowie córy Ostróda 2015 kick był co chwilę i właśnie to było do d..... zdrowie jak dla mnie AVJ w automacie idzie tylko przez chwilę na kicku a tak to muli ale mój ziom z tej A6 3.0 TDIQ w manualu narzeka, że musi wachlować i gada, że to nie idzie - ostatnio jechałem jego autem trasę i gadam mu, jak nie idzie jak za***rdala przy 140km/h gaz w podłogę i przyspiesza a u mnie nawet kicki przy tej prędkości nie pomaga auto stoi w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Pochwalony Wysłane z taboreta G3 Sciula Pochwalony Wysłane z taboreta G3 fajne zoki no i widzę, że extra klasa drin zapijany piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ci co widzieli cz.1 jest cz.2 druga bez lipy 19:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ci co widzieli cz.1 jest cz.2 druga bez lipy 19:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Multis gdzie jesteś? Sylwia cie ponoć do domu zawiozła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Multis gdzie jesteś? Sylwia cie ponoć do domu zawiozła słowo klucz...ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Na kebab cichaczem pitnoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Siema z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Na kebab cichaczem pitnoł bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Multis gdzie jesteś? Sylwia cie ponoć do domu zawiozła Wale żywce... Wysłane z taboreta G3 Na kebab cichaczem pitnoł bankowo Dzis nie... Po tyg. Ff mam dość... Wysłane z taboreta G3 Jutri gryll na ranczo. Kto wie gdzie. Ten trafi... Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi