krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie: Formiga - a to nie laska bo kończy się na "a" :polew: :polew: to kolo jest muhehehe :polew: domyśliłem sie jak pisałeś na gg - że twój kumpel wpadnie :gwizdanie: :gwizdanie: chciałem nawiązać do pewnego stwierdzenia sprzed 2 tyg...
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 krolu przecież wiesz żę zartujemy jak ktoś śledzi wątek to powinien już zakumać
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie: Formiga - a to nie laska bo kończy się na "a" :polew: :polew: to kolo jest muhehehe :polew: domyśliłem sie jak pisałeś na gg - że twój kumpel wpadnie :gwizdanie: :gwizdanie: chciałem nawiązać do pewnego stwierdzenia sprzed 2 tyg... nom wiem że chciałeś nawiązać ale napisałem tak dla pewności dla innych ok ja uciekam do wyrka nareczka
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie: Formiga - a to nie laska bo kończy się na "a" :polew: :polew: to kolo jest muhehehe :polew: domyśliłem sie jak pisałeś na gg - że twój kumpel wpadnie :gwizdanie: :gwizdanie: chciałem nawiązać do pewnego stwierdzenia sprzed 2 tyg... nom wiem że chciałeś nawiązać ale napisałem tak dla pewności dla innych ok ja uciekam do wyrka nareczka chyba nereczka
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 mój post coś się nie wkleił :gwizdanie: :gwizdanie: mówiłem, że jak ma jakaś laska wpaść to jest 150% normy ludzi
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 mój post coś się nie wkleił :gwizdanie: :gwizdanie: mówiłem, że jak ma jakaś laska wpaść to jest 150% normy ludzi krolu ja zmykam jutro znowu musze tyrać bo trza kase zbierać a wydatki niestety rosną teraz na chipa muszę zbierać 3m się ziomek i do jutra bajo
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 :hi: :hi: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:41_________________________________________________ Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana Ja bym tez mógł bardziej zapierdzielać, żeby więcej kasy mieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 :hi: :hi: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:41_________________________________________________ Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana Ja bym tez mógł bardziej zapierdzielać, żeby więcej kasy mieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wszystkim hehehe dziś znowu bedzie z dwadzieścia autek bo przyjeżdza ktoś z koncówką -a. Jakie wymiary? :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 :hi: :hi: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:41_________________________________________________ Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana Ja bym tez mógł bardziej zapierdzielać, żeby więcej kasy mieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wszystkim hehehe dziś znowu bedzie z dwadzieścia autek bo przyjeżdza ktoś z koncówką -a. Jakie wymiary? :polew: :polew: z końcówką a............i zaczyna się na B ?
keżor Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 siema , forum już mi chulo , dzięki Guru za wpier**l komu trzeba , żeby odzyskało sprzwność :hi: :hi: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:41_________________________________________________ Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana Ja bym tez mógł bardziej zapierdzielać, żeby więcej kasy mieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wszystkim hehehe dziś znowu bedzie z dwadzieścia autek bo przyjeżdza ktoś z koncówką -a. Jakie wymiary? :polew: :polew: z końcówką a............i zaczyna się na B ? nie na B tylko na A jak już a chodziło z tego co nadrobiłem spam o kogoś na F
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 to ja już nie wiem - zostawiam ta sprawe [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 11:39_________________________________________________ważne żeby 20 autek było
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 :hi: :hi: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:41_________________________________________________ Max widzę, że kryzys Cię dopadł, że już na forum zaczynasz usługi finansowe świadczyć, a tak swoją drogą to wiesz, że za to możesz... :gwizdanie: z rana Ja bym tez mógł bardziej zapierdzielać, żeby więcej kasy mieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wszystkim hehehe dziś znowu bedzie z dwadzieścia autek bo przyjeżdza ktoś z koncówką -a. Jakie wymiary? :polew: :polew: z końcówką a............i zaczyna się na B ? hehe ta koleżanka będzie dopiero jak zrobi się cieplej :gwizdanie: Miron mam nadzieję że Pucek nie żartował z tym paliwem i dziewczynami Już od niedzieli jezdze na rezerwie :polew:
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 za Pucka posty nie odpowiadam - a kasować mi sie ich nie chce
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 B........A............F............. kurewa jak dzieci, normale przedszkole
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Keżor a może by my dziś podjechali do tego twojego lakiermena pisałeś, że ferie masz( ) to może masz czas tak kolo 16 tam podjechać, skumamy się gdzieś albo podjadę po Ciebie he ?
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 kezor ramki mi wez dzisiaj heheh widzę ze nie podwinąłeś ogona i pojawisz się na spocie :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 12:07_________________________________________________ Keżor a może by my dziś podjechali do tego twojego lakiermena pisałeś, że ferie masz( ) to może masz czas tak kolo 16 tam podjechać, skumamy się gdzieś albo podjadę po Ciebie he ? miszka kupie spray i pomaluje Ci tak że nie będzie widać że było coś robione [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 12:08_________________________________________________gratis dla klubowicza
Rekomendowane odpowiedzi