Horneth Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Moja urodziła się 4 lipca o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Moja tez lipiec, tylko 27. 2014r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) moja też lipiec ale 24. 2013 ale nie Zuzia Edytowane 7 Września 2015 przez Miszka82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Haha czyli wszystkie poczęte w jesienne wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie ma ktos VCDS-a i moglby go jutro na spocie uzyczyc do zrobienia kodowania pod tempomat? Bo VAG COMem nie da rady, znaczy sie tempomat puscilo i dziala, ale mryga mi bremse i kontrolka abs-u i esp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja mam po niemiecku i nie za bardzo go ogarniam bo ten język to nie moja bajka,ale chyba jutro nie dotre na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie ma ktos VCDS-a i moglby go jutro na spocie uzyczyc do zrobienia kodowania pod tempomat? Bo VAG COMem nie da rady, znaczy sie tempomat puscilo i dziala, ale mryga mi bremse i kontrolka abs-u i esp.A mówiłem czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Wiem wiem, ze mowiles, ale tak zapytalem, bo moze akurat ktos by mial i by sie to ogarnelo, a tak to trzeba jezdzic troche z mrygajacymi kontrolkami i czekac na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam Panowie 980zł za listwy S4 dobry prajs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Zdrowie Polska wódka na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam Panowie 980zł za listwy S4 dobry prajs? dobry, poniżej klocka ciężko dostać chyba, że Ci się nie pali to szukaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam Panowie 980zł za listwy S4 dobry prajs? Frans szkoda przepłacać oglądałem w sobotę listwy z pur-u u Egona i nie ma żadnej różnicy do ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam Panowie 980zł za listwy S4 dobry prajs? Frans szkoda przepłacać oglądałem w sobotę listwy z pur-u u Egona i nie ma żadnej różnicy do ori Co Ty gadasz - falowanie widać na nich, może gdyby to psiknąć plasti dipem w czarny mat było by lepiej ale różnicę widać a te 980zeta to taka cena trochę poniżej tego co allegro - dobra ale nie jest to mega okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi