OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 co tam laski??? Pucek naobiecywałeś, że miron jak przyjeżdża to będzie paliwo za free i jakieś lachony a tu lipa. Musisz wywiązać się z tego co naobiecywałeś :baseball: :polew:
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 co tam laski??? Pucek naobiecywałeś, że miron jak przyjeżdża to będzie paliwo za free i jakieś lachony a tu lipa. Musisz wywiązać się z tego co naobiecywałeś :baseball: :polew: Oko, chciałbyś z tego co wiem to Miron szykuje niespodziankę :gwizdanie:
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 co tam laski??? Pucek naobiecywałeś, że miron jak przyjeżdża to będzie paliwo za free i jakieś lachony a tu lipa. Musisz wywiązać się z tego co naobiecywałeś :baseball: :polew: Oko, chciałbyś z tego co wiem to Miron szykuje niespodziankę :gwizdanie: hahaha nie przyjedzie :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 13:51_________________________________________________albo kalendarze
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Oko, widzę że się wkręciłeś ja spadam, mam robotę na dworze mnie jak wiadomo dzisiaj nie będzie, a szkoda
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Oko, widzę że się wkręciłeś ja spadam, mam robotę na dworze mnie jak wiadomo dzisiaj nie będzie, a szkoda nara
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witaj Pucek co to będziesz działał na tym dworzu? Oko zobaczymy co to będzie :gwizdanie:
OKO Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witaj Pucek co to będziesz działał na tym dworzu? Oko zobaczymy co to będzie :gwizdanie: chinskie długopisy z logo EŁU :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 coś nie mam klimata daly się źle coś czuję
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witaj Pucek co to będziesz działał na tym dworzu? Oko zobaczymy co to będzie :gwizdanie: jadę kupić parę pierdół do auta, wymienić ojcu w ADR żarówki w liczniku no i coś jeszcze
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 OKO i KĘDZIOR ja Was mogę zapiąc i to bez VAG'a GOROLE załóżcie sobie spoty sosnoWiejskie jak wam nie pasi w Kato
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 OKO i KĘDZIOR ja Was mogę zapiąc i to bez VAG'a GOROLE załóżcie sobie spoty sosnoWiejskie jak wam nie pasi w Kato Miszka ty to sobie chyba zaczniesz jeździć na spoty do fabryki fiata i auta dalej niebęde miał, ale na koniec tygodnia ma być niby zrobiony ;(
Bulczas Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Co tu taka pustka się zrobiła :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 niepije przez najbliższy czas ;( normalnie tak się jeszcze źle czuję po weekendzie że to jest niemożliwe [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 15:49_________________________________________________5dni temu zamówiłem koszulke i do tej pory nawet mnei niema na liście masakra hehe...
keżor Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Kędzior , napisz PW do Jarko , to będzie szybciej , bo pewnie nie ma czasu zaglądnąć do tematu
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 niepije przez najbliższy czas ;( normalnie tak się jeszcze źle czuję po weekendzie że to jest niemożliwe [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 15:49_________________________________________________5dni temu zamówiłem koszulke i do tej pory nawet mnei niema na liście masakra hehe... pytam po raz kolejny, ktoś Ci lał alkohol do pyska??? jak ja uwielbiam Cie wk***iać :>
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 hehe tak Pucek wiem że mnie uwielbiasz... wkur*iać ale czekaj czekaj popełnij tylko jakiś błąd obserwuję cię
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 hehe tak Pucek wiem że mnie uwielbiasz... wkur*iać ale czekaj czekaj popełnij tylko jakiś błąd obserwuję cię brzmi groźnie
Rekomendowane odpowiedzi