keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 siema po spocie , tym razem forum nie działało wszystkim jak widze
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siema po spocie , tym razem forum nie działało wszystkim jak widze pewnie jak Kędzior nie pije, to forum też nie musi działać :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pany dopiero dotarlem do kompa przywitam sie i podziękuje za spota wczorajszego
Bulczas Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 To nawet dobrze że forum nie działało bo nie muszę czytać tych wypocin
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 sory, że się wcinam ale............. sprawa z ilością miejsc wyjaśniona - mamy rezerwację czwartego domku - bez problemu możemy zebrać ekipę 24-26 osób - myslę iż w tej sytuacji możemy zostać w tym ośrodku
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 noo ludziska, zapisywać się na II urodziny zobaczycie jak się na prawdę bawi :> :> :> Kędzior dzisiaj chyba poszedł do pracy, dlatego też go nie ma
OKO Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 noo ludziska, zapisywać się na II urodziny zobaczycie jak się na prawdę bawi :> :> :> Kędzior dzisiaj chyba poszedł do pracy, dlatego też go nie ma heheh poszedł bo skończył się już urlop na rządanie kuwa zapisywać się
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 jestem, po niezwykle pracowitym dniu, tak to prawda byłem wkońcu w pracy a teraz wracam z sfinxa tak się kurr nażarłem że zaraz pęknę moje postanowienie co do niepicia do końca tyg chyba będzie nieudane bo tak mi się chce browara że masakra :gwizdanie:
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 a teraz wracam z sfinxa tak się kurr nażarłem że zaraz pęknę ale w restauracji byłeś ?
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a teraz wracam z sfinxa tak się kurr nażarłem że zaraz pęknę ale w restauracji byłeś ? tak tak tylko z restauracji wolał bym z innego typu lokalu no ale niejest źle
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 co tam żarłeś? bo inaczej tego nazwać nie można
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 co tam żarłeś? bo inaczej tego nazwać nie można widzę że masz dzisiaj humor to chyba z radości że jadę do bukowiny ano zjadłem sobie taki mały zestawik :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 co tam żarłeś? bo inaczej tego nazwać nie można widzę że masz dzisiaj humor to chyba z radości że jadę do bukowiny ano zjadłem sobie taki mały zestawik :gwizdanie: jak widzę że przy Twoim szpetnym nicku świeci zielony kwadrat to od strzała pysk mi się śmieje no i włącza mi się dodatkowa lampka w głowie, czyli jak Ci pojechać pytam poważnie, co tam żarłeś?
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 yy jadłem pierś z kurczaka zapiekana w płatkach jęczmiennych i serem noi do tego frytki i surówki :gwizdanie: noi jako że byłem z koleżanką to jej wyjadłem całe frytki
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 yy jadłem pierś z kurczaka zapiekana w płatkach jęczmiennych i serem noi do tego frytki i surówki :gwizdanie: noi jako że byłem z koleżanką to jej wyjadłem całe frytki :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 yy jadłem pierś z kurczaka zapiekana w płatkach jęczmiennych i serem noi do tego frytki i surówki :gwizdanie: noi jako że byłem z koleżanką to jej wyjadłem całe frytki :polew: no co? postawiłem jej obiadek to chyba mogłem sobie podjeść
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 yy jadłem pierś z kurczaka zapiekana w płatkach jęczmiennych i serem noi do tego frytki i surówki :gwizdanie: noi jako że byłem z koleżanką to jej wyjadłem całe frytki :polew: no co? postawiłem jej obiadek to chyba mogłem sobie podjeść a ta koleżanka to była piękniejsza od Ciebie? :>
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 yy jadłem pierś z kurczaka zapiekana w płatkach jęczmiennych i serem noi do tego frytki i surówki :gwizdanie: noi jako że byłem z koleżanką to jej wyjadłem całe frytki :polew: no co? postawiłem jej obiadek to chyba mogłem sobie podjeść a ta koleżanka to była piękniejsza od Ciebie? :> hehehe ta i na imię miała Marek z moją byłą kobitką byłem
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 zapisuj się na ogólnopolski lub śląski zlocik
Rekomendowane odpowiedzi