pajda Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?
diman Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?Ma zapelniona skrzynkę
pajda Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?Ma zapelniona skrzynkę
turzol Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis, Ty jesteś szpec. Muszę kupić dysk zewnętrzny, pytanie jaki? co polecasz ? Ja polece Seagate Expansion Portable na usb 3.0 jeśli ma być przenośny i przy okazji bezproblemowy i cichy. http://www.seagate.com/pl/pl/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/expansion-portable/ U mnie w firmie kilkanaście takich (tylko w wersji desktop 3,5'') od 2 lat zapiętych jest w serwerowni robiąc za backup backupów i powiem szczerze, że żodyn jeszcze nawet nie pisknął. Nie polecam za to Samsungów i WD Passport, miałem kilka szt w różnych pojemnościach i prędkościach teraz nie mam żadnego. Dodam, że jak brałem ostatnio do firmy kilka to trafiłem na promo +200GB przestrzeni na OneDrive do każdego dysku, tym samym można się nieźle obłowić
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną.Tzn? Ukradną? No co Ty...ja nie parkuje w Tychach Mam zamiennik... Grzał miesiąc Od początku mam zamienniki i jeszcze działają.Coś przerobił w nich ?
Cibor Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich Poszukuje mechanika do a4b7 tdi prawdopodobne pompa poleci ktoś coś ?
Multis Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną.Tzn? Ukradną? No co Ty...ja nie parkuje w Tychach Mam zamiennik... Grzał miesiąc Od początku mam zamienniki i jeszcze działają.Coś przerobił w nich ?Tylko wstawiłem termostaty...
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Temperatura rozpieszcza... Wstałem o 3 w nocy a tu 10 stopni Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?Ma zapelniona skrzynkę nic z tych rzeczy, mam zapełnioną w 49% jeszcze 5100 wiadomości wejdzie
pajda Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?Ma zapelniona skrzynkę nic z tych rzeczy, mam zapełnioną w 49%jeszcze 5100 wiadomości wejdzie Rano wysłałem Ci eska dostałeś?
stanley Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 stanley nie moge ci posłać PW dlaczego?Ma zapelniona skrzynkę nic z tych rzeczy, mam zapełnioną w 49%jeszcze 5100 wiadomości wejdzie Rano wysłałem Ci eska dostałeś? tak
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Pany okazja nówka CB Radio president tommy asc za 250 zl P.S. Ma ktoś numer tel do multisa? Jak.coś to prosze na PW Naciapane z Z2 Edytowane 12 Listopada 2015 przez Mario22
ucho.77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Tychy? Tak,weekend Edytowane 12 Listopada 2015 przez ucho.77
Rekomendowane odpowiedzi