morsik26 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja bym chciał 1.9 włożyć ale wiem już że dwumas i sprzęgło są inne bo średnica się różnią.
diman Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 No czyli dochodzi jeszcze 2k do reszty
morsik26 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 No czyli dochodzi jeszcze 2k do resztyNo właśnie teraz tak nad tym myśle i nie pozostaje nic innego jak tylko się napić na to konto ale jutro na rano do roboty trzeba iść
ucho.77 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zrobione połówka czy zero siedem ? Już 1,5 poszło i końca nie widać
morsik26 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zdrowie!Pajda a Ty w końcu remont czy inny silnik?
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Miszka wpadaj na fbi dawaj jakiś odpowiedni komentarz do tych wszystkich flag w profilach....hahaha Naciapane z Z2 no masz rację - śmieszą mnie te flagi, nic niczemu nie służą - tak sobie idioci wmawiają, że są solidarni, a w głębi duszy mają na to wyjebane
oprych Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A wy ja zwykle o autach gadacie masakra co za forum O d*pach byście pogadali ale nie wy nie potraficie motoryzacyjne zboki Secio zmieniaj pamiętaj okazję się mszcza B7 to nie jest B6 po lifcie to jest B7 i tyle A. Tak poza tym zakupiłem nowe graty Tym razem stawiam na bezpieczeństwo - zakupiłem graty do poskladania AK47 Oraz działka przeciwlotniczego
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A wy ja zwykle o autach gadacie masakra co za forum O d*pach byście pogadali ale nie wy nie potraficie motoryzacyjne zboki Secio zmieniaj pamiętaj okazję się mszcza B7 to nie jest B6 po lifcie to jest B7 i tyle A. Tak poza tym zakupiłem nowe graty Tym razem stawiam na bezpieczeństwo - zakupiłem graty do poskladania AK47 Oraz działka przeciwlotniczego za dużo alkoholu ?
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A wy ja zwykle o autach gadacie masakra co za forum O d*pach byście pogadali ale nie wy nie potraficie motoryzacyjne zboki Rację chłopak ma
pajda Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zdrowie!Pajda a Ty w końcu remont czy inny silnik?No to pyrsk! Zdrówko za te nasze furmanki!
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Miszka wpadaj na fbi dawaj jakiś odpowiedni komentarz do tych wszystkich flag w profilach....hahaha Naciapane z Z2 no masz rację - śmieszą mnie te flagi, nic niczemu nie służą - tak sobie idioci wmawiają, że są solidarni, a w głębi duszy mają na to wyjebane Haha mamy to samoNaciapane z Z2 Zapodajcie jakiś bicik do alko.. Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A wy ja zwykle o autach gadacie masakra co za forum O d*pach byście pogadali ale nie wy nie potraficie motoryzacyjne zboki Rację chłopak ma dokladnie Miszka wpadaj na fbi dawaj jakiś odpowiedni komentarz do tych wszystkich flag w profilach....hahaha Naciapane z Z2 no masz rację - śmieszą mnie te flagi, nic niczemu nie służą - tak sobie idioci wmawiają, że są solidarni, a w głębi duszy mają na to wyjebane Haha mamy to samoNaciapane z Z2 Zapodajcie jakiś bicik do alko.. Naciapane z Z2 https://www.youtube.com/results?search_query=mioush+nospr
akjam Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 No wiedziałem kiedy tu zajrzeć[emoji2] Pssyyt ☺
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zdrówko za bezpieczny weekend Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zdrówko za bezpieczny weekend Naciapane z Z2 za bezpieczny Władziu
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) https://youtu.be/qbsukZcpmGw Naciapane z Z2 https://youtu.be/qTZiORJ1ST0 Naciapane z Z2 No dobra teraz już na bogato... https://youtu.be/Qk4bBJKLyHU Naciapane z Z2 Pyrsk... Prawdziwi raperzy a nie jacyś podrabiańcy... Jak.ten popek Naciapane z Z2 Edytowane 14 Listopada 2015 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi