pajda Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Kto dziś będzie? Albo MG... Można u nich zapytać... Lubią wyzwania ale kasują swoje Naciapane z Z2 nie podejmą się E no widziałem w CTR tuning jak chłopaki takie coś ogarneli w lupo. Obeszli cały zbiornik a do tego mieli specjalny tłumik. Poszukam foto jak znajdę. Pogadam z Damianem może takie coś ogarnie jak byś był zainteresowany. Odszedł od CTR i założył FrogRacing zapytajStanley jesteś w stanie sprawdzić mi auto po vinie naciepane z GT-I9195 Co tam znalazłeś? Stare audi [emoji12]
Zboro Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 W Silesi dzisiaj?? www.geodezja.jaw.pl
secio84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Kto dziś będzie? Albo MG... Można u nich zapytać... Lubią wyzwania ale kasują swoje Naciapane z Z2 nie podejmą się E no widziałem w CTR tuning jak chłopaki takie coś ogarneli w lupo. Obeszli cały zbiornik a do tego mieli specjalny tłumik. Poszukam foto jak znajdę. Pogadam z Damianem może takie coś ogarnie jak byś był zainteresowany. Odszedł od CTR i założył FrogRacing zapytajStanley jesteś w stanie sprawdzić mi auto po vinie naciepane z GT-I9195 Co tam znalazłeś? Stare audi [emoji12]Nie znalazłem mojego tez jednak nie sprzedaje raczej naciepane z GT-I9195
oprych Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Pajda będziesz? Mam fuche dla ciebie
stanley Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 A samą rurą nie idzie tego jakos obejść, czy zalezy Ci na tyn, zeby dwa tlumiki miec? ja się na tym nie znam, napisałem do dwóch profi firm i żadna się nie podjęła Ale jaki tu jest haczyk, co w tym jest takiego, ze sie w b5 podjąć nie chcą ?? przeszkadza zbiornik paliwa pamiętasz pisałem Ci kiedyś, ten koleś z Zawiercia abdul81 chyba miał nick miał po dwóch stronach fifki w B5 - nie wiem czy u NOSB'a tego nie robił bo tam swapował silnik nie pamiętam, ale do Nosba raczej się nie wybiorę W Silesi dzisiaj?? www.geodezja.jaw.pl tak
pajda Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Pajda będziesz? Mam fuche dla ciebie Będę
oprych Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Tolek podeślij @ dzieki pany za spociszona
pajda Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Dzięki za spota Taka sytuacja [emoji20]
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Dzięki za spota Taka sytuacja [emoji20] Nieźle ściorany sinik
pajda Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 na foto tłok - pęknięty , na 4 tłoki wszystkie 4 są pekniętne , także wpadną nowe tłoki
horny devil Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 dzięki Gadałem z Damianem, Powiedział że jak se ogarniesz zderzak to z wydechem nie ma problemu. Wyślę Ci na PW kom do niego
stanley Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 przeprowadzam się do Teksasu dzięki Gadałem z Damianem,Powiedział że jak se ogarniesz zderzak to z wydechem nie ma problemu. Wyślę Ci na PW kom do niego ok
morsik26 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Jakby ktoś chciał to znajomy ma na sprzedaż Fiata Stilo z 2003 roku 1.2 benzyna gaz,80KM,skrzynia 6 biegów,5 drzwi,kolor czerwony. Co prawda przebieg 280tys km,ale to było robione głównie na trasie Bieruń,Katowice,Gliwice. Cena 6.800zł
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Hi Jakby ktoś chciał to znajomy ma na sprzedaż Fiata Stilo z 2003 roku 1.2 benzyna gaz,80KM,skrzynia 6 biegów,5 drzwi,kolor czerwony. Co prawda przebieg 280tys km,ale to było robione głównie na trasie Bieruń,Katowice,Gliwice. Cena 6.800zł A Ty chcesz remont w tych piniondzach robić
Rekomendowane odpowiedzi