piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi miron to spokojny czlowiek tam guru probuje rzadzic i dlatego wszystcy tu siedza Dimek dobrze prawisz Niektórzy nie powinni dostawać władzy do ręki co najwyżej pilot od telewizora
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi miron to spokojny czlowiek tam guru probuje rzadzic i dlatego wszystcy tu siedza Dimek dobrze prawisz Niektórzy nie powinni dostawać władzy do ręki co najwyżej pilot od telewizora nic nawet pilota bo zly kanal ustawi [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:05_________________________________________________ miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi miron to spokojny czlowiek tam guru probuje rzadzic i dlatego wszystcy tu siedza u nas jest pis ant loff czilaut :polew: inglisz is izi po jkaiemu ty tu prawisz :gwizdanie:
piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 guru to już nawet podpatruje jak Miron na siłowni ćwiczy :polew: :polew: :polew: chyba chce być większy i przejąć władzę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah:
piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a i na spoty to też się do was trzeba chyba przenieść :mysli: ale niestety będę obecny co trzeci tydzień[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:08_________________________________________________ u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ar ju siur
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ehehe no to ciekierałt wczuj się w rytm :dance:
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Przemek się dopytuje co z jego autkiem to się chciałem pochwalić (po puckowych RUŁACH jeśli pamiętacie zdjęcia ) co z jego dolotem: MAŁA REKLAMA dokonań naszej fyrmy :polew: + pińcet kuni i + miliard do lansu
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ehehe no to ciekierałt wczuj się w rytm :dance: hehe jazda
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a i na spoty to też się do was trzeba chyba przenieść :mysli: ale niestety będę obecny co trzeci tydzień[br] ostatnio było 17 autek :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a i na spoty to też się do was trzeba chyba przenieść :mysli: ale niestety będę obecny co trzeci tydzień[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:08_________________________________________________ u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ar ju siur ja juz sie przenioslem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Przemek się dopytuje co z jego autkiem to się chciałem pochwalić (po puckowych RUŁACH jeśli pamiętacie zdjęcia ) co z jego dolotem: MAŁA REKLAMA dokonań naszej fyrmy :polew: + pińcet kuni i + miliard do lansu co to za padaka? :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Przemek się dopytuje co z jego autkiem to się chciałem pochwalić (po puckowych RUŁACH jeśli pamiętacie zdjęcia ) co z jego dolotem: MAŁA REKLAMA dokonań naszej fyrmy :polew: + pińcet kuni i + miliard do lansu no to eSy będę normalnie zasysał jak nić :polew:
piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ehehe no to ciekierałt wczuj się w rytm :dance: kul klip[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:12_________________________________________________Dobra ja spadam do jutra
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u nas jest pis ant loff czilaut inglisz is izi af kors jeszcze powinieneś dodać: ciekierałt :yeah: ehehe no to ciekierałt wczuj się w rytm :dance: kul klip[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:12_________________________________________________Dobra ja spadam do jutra trzymaj sie
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 no to eSy będę normalnie zasysał jak nić :polew: ale z otwartą maską to ci się będzie ciężko jeździć :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:15_________________________________________________nara PiteRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRa
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:16_________________________________________________ no to eSy będę normalnie zasysał jak nić :polew: ale z otwartą maską to ci się będzie ciężko jeździć :polew: :polew: będę jeździł na zimnego łokcia plus łeb za szybą :polew:
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak z otwartą maską Krolu? Wszystko jest przemyślane... Zaraz podeślę fotkę..
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury co ty od tej muzy chcesz swego czasu to mega hicior
Rekomendowane odpowiedzi