Horneth Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 No to w sumie mogą zostać stare. Wytarło szklanki a wałek ok to trochę dziwne ale jak jest ok to spoko. Kiedy przewidywany koniec remontu ?
pajda Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 No to w sumie mogą zostać stare. Wytarło szklanki a wałek ok to trochę dziwne ale jak jest ok to spoko. Kiedy przewidywany koniec remontu ? wiesz co, gość co to robi wie jaki jestem i jak by należało to wymienić to na 100% zamówił by to nowe , więc skoro powiedział że jest to OK i może zostać to zostaje kiedy koniec to nie wiem mam nadzieje że w przyszłym tygodniu
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Moja żona chce zamienić telefon bo jest dla niej trochę za duży. Może ktoś jest zaintesowany http://olx.pl/oferta/zamienie-CID99-IDcJBRp.html Zrób normalne zdjęcia a nie w ciemnym, bo ciężko będzie się tego pozbyć..
oprych Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Siema pajda jak tam- zabierasz czy remontujesz? bo mam na oku S-max-a i nawet przekonałem Sylwie http://allegro.pl/czarny-s-max-2-5-t-titanium-s-najbogatsza-wersja-i5796659755.html No to psyt zmieszany browar z Finką ach co za czasy Edytowane 21 Listopada 2015 przez oprych
morsik26 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja już ponad miesiąc bez auta...
pajda Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione
morsik26 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione To Michał tak jak moje
turzol Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione Tja tylko że ja sie przesiadłem na pkp i dostaje powoli ku...icy Poza tym miałem na przyszly tydzien termin na wymiane silnika zaklepany i muszę przesunąć.
pajda Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione Tja tylko że ja sie przesiadłem na pkp i dostaje powoli ku...icy Poza tym miałem na przyszly tydzien termin na wymiane silnika zaklepany i muszę przesunąć. Jaka wymianę silnika?
turzol Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione Tja tylko że ja sie przesiadłem na pkp i dostaje powoli ku...icy Poza tym miałem na przyszly tydzien termin na wymiane silnika zaklepany i muszę przesunąć. Jaka wymianę silnika? Swap na 1.9 PD tylko z deka młodszy
morsik26 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Już tydzien bez auta, jak żyć? Co to jest tydzieńMoje już 4 tyg jest uziemione Tja tylko że ja sie przesiadłem na pkp i dostaje powoli ku...icy Poza tym miałem na przyszly tydzien termin na wymiane silnika zaklepany i muszę przesunąć. Jaka wymianę silnika? Swap na 1.9 PD tylko z deka młodszy Powiedz jaki koszt takiej podmiany i gdzie to robisz?
Rekomendowane odpowiedzi