stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury trzeba zanieść tą płytę żeby puscili nam przez radiowęzeł na parkingu pod realem
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury co ty od tej muzy chcesz swego czasu to mega hicior jak bym coś do niej miał to bym niepuszczał trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury trzeba zanieść tą płytę żeby puscili nam przez radiowęzeł na parkingu pod realem no niewiem po ostatnim spocie to ja niewiem czy nas niearesztują ochroniarze swoimi blokadami
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury trzeba zanieść tą płytę żeby puscili nam przez radiowęzeł na parkingu pod realem no to przynajmniej sie poruszamy i nie bedzie zimno :gwizdanie:
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 trzym się Pitek jutro Dj KędziSan też zapoda niezłego bita Keżor nagram ci to do fury mega wałek z lat mojej młodości
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 chwila namysłu i zara zapodam kolejnego hiciora tylko niech no gdzieś poszukam płytkę ze smerfnymi hitami
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Bad , ja Ci moge udostępnić auto lub gotowe rurki
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga to mój intercooler będzie na dachu ?
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga zboaczenie zawodowe :gwizdanie: ja tam wczesniej płytek nie widziałem
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ok Dj zapodaję kolejny baunsiarski kawałem lecim w tany :banan: bawimy się panowie bawimy :>
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga to mój intercooler będzie na dachu ? w bagażniku
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 ok Dj zapodaję kolejny baunsiarski kawałem lecim w tany :banan: bawimy się panowie bawimy :>
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ja nie mam głośników :thumbdown: możesz sobię ponucić albo podłącz słuchawki
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga zboaczenie zawodowe :gwizdanie: ja tam wczesniej płytek nie widziałem no :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga Wiadomo, warsztat full profeska... Będziemy to rozpierrr... teraz, bo kanał robimy. Ni ma kasy na podnośnik... ;(
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ty kedzior ty mi przygotuj taka plyte z hiciorami do auta
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 no panowie KędziSan leci z kolejnym hiciorem jesteście gotowi? :yeee: http://www.youtube.com/watch?v=kedsC5UfeWA&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi