pajda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 http://allegro.pl/audi-80-rs2-s2-quattro-tuning-250ps-451-nm-zamiana-i5805940667.html
ucho.77 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Wojtek co z furą? Odebrana,jeździ?
pajda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Trzeba zacząć topić smutki... why???
morsik26 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Trzeba zacząć topić smutki...why???No bo auto dalej nie zrobione tylko są z dnia na dzień obiecanki że jutro będzie gotowe i tak też było dziś że na jutro będzie gotowe. A mnie już szlak trafia bez auta od półtorej miesiąca. Niby mam zastępcze od kumpla mechanika drugie Seicento ale już mnie trafia jazda tym wypierdkiem,bo wiecie jak jest ciasno w czwórkę w takim aucie,a kiedyś tylko takie mieli i dawali radę.
turzol Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Trzeba zacząć topić smutki...why???No bo auto dalej nie zrobione tylko są z dnia na dzień obiecanki że jutro będzie gotowe i tak też było dziś że na jutro będzie gotowe. A mnie już szlak trafia bez auta od półtorej miesiąca. Niby mam zastępcze od kumpla mechanika drugie Seicento ale już mnie trafia jazda tym wypierdkiem,bo wiecie jak jest ciasno w czwórkę w takim aucie,a kiedyś tylko takie mieli i dawali radę. Zawsze bierz poprawkę na terminy u majstrów Ja miałem w zeszły piątek odebrać auto od lakiernika, a tymczasem miecha kupiłem na pkp Wole nie dzwonić do niego bo pomyśli że mam ciśnienie i szprejem dokonczy lakierowanko
morsik26 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Trzeba zacząć topić smutki...why???No bo auto dalej nie zrobione tylko są z dnia na dzień obiecanki że jutro będzie gotowe i tak też było dziś że na jutro będzie gotowe. A mnie już szlak trafia bez auta od półtorej miesiąca. Niby mam zastępcze od kumpla mechanika drugie Seicento ale już mnie trafia jazda tym wypierdkiem,bo wiecie jak jest ciasno w czwórkę w takim aucie,a kiedyś tylko takie mieli i dawali radę. Zawsze bierz poprawkę na terminy u majstrów Ja miałem w zeszły piątek odebrać auto od lakiernika, a tymczasem miecha kupiłem na pkp Wole nie dzwonić do niego bo pomyśli że mam ciśnienie i szprejem dokonczy lakierowanko Wiesz tylko takie głupie gadanie i to najbardziej wkurza
pajda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 jutro bedzie 5 tygodni jak jestem bez auta
morsik26 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 jutro bedzie 5 tygodni jak jestem bez auta Ja Michał o jeden tydzień dłużej [emoji25]
pajda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 http://allegro.pl/audi-a4-s-line-2-7-tdi-navi-led-2010-skory-xenon-i5803843811.html
KoJ@K Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja wczoraj z Tesciem po tą bylem, fajnie fajnie, ale programik z miejsca cza zrobic. http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-143km-salonpl-serwisaso-gwarancja-ID6ydONx.html
pajda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja wczoraj z Tesciem po tą bylem, fajnie fajnie, ale programik z miejsca cza zrobic. http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-143km-salonpl-serwisaso-gwarancja-ID6ydONx.html fajny przebieg ale coś słaby wypas jak za tę cenę - brak navi, czujniki przód już nie mówie o s-line
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 jutro bedzie 5 tygodni jak jestem bez auta Ja Michał o jeden tydzień dłużej [emoji25] u mnie to trwało 64 dni więc don't worry be happy u mnie co chwila było to wężyk, króciec, uszczelka itp itd olać nie dzwonić a jak coś ałożą extra to pytanie czemu nie dzwonili zapytać - masz wiedzieć wszystko co robią i za ile takie moje zdanie dziś delikatnie ale jutro łogień na Kato
Rekomendowane odpowiedzi