A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a do tych hitow pasuje jeszcze cos.... psssyttt dawno nie pilem piwka, a smakuje nieziemsko
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 bag co ty ta fure w domu robisz niezle wykafelkowana podloga to mój intercooler będzie na dachu ? Nie było by to złe rozwiązanie... :naughty: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ty kedzior ty mi przygotuj taka plyte z hiciorami do auta no problem ale na spocie ją puszczasz na fulla :>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ a do tych hitow pasuje jeszcze cos.... psssyttt dawno nie pilem piwka, a smakuje nieziemsko ja niepiłem poniedziałek i wtorek ale dzisiaj już niewytrzymałem musiałem się napić
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ty kedzior ty mi przygotuj taka plyte z hiciorami do auta no problem ale na spocie ją puszczasz na fulla :>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ a do tych hitow pasuje jeszcze cos.... psssyttt dawno nie pilem piwka, a smakuje nieziemsko ja niepiłem poniedziałek i wtorek ale dzisiaj już niewytrzymałem musiałem się napić dwa dni.... szacun
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 dwa dni.... szacun hehe no co kiedyś ci pokaże że wytrzymam z miesiąc, nie no miesiąc to nie wytrzymam ale tak z 2tyg to dam radę :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 dwa dni.... szacun hehe no co kiedyś ci pokaże że wytrzymam z miesiąc, nie no miesiąc to nie wytrzymam ale tak z 2tyg to dam radę :gwizdanie: ja ostatnio wytrzymałem 3 tygodnie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:36_________________________________________________tzn, jeszcze w tamtym roku to było
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ty kedzior ty mi przygotuj taka plyte z hiciorami do auta no problem ale na spocie ją puszczasz na fulla :>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ a do tych hitow pasuje jeszcze cos.... psssyttt dawno nie pilem piwka, a smakuje nieziemsko ja niepiłem poniedziałek i wtorek ale dzisiaj już niewytrzymałem musiałem się napić spoko tylko nagraj ja w audio bo mi nie czyta mp3
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 dwa dni.... szacun hehe no co kiedyś ci pokaże że wytrzymam z miesiąc, nie no miesiąc to nie wytrzymam ale tak z 2tyg to dam radę :gwizdanie: ja ostatnio wytrzymałem 3 tygodnie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:36_________________________________________________tzn, jeszcze w tamtym roku to było a ja w tamtym roku niepiłem kiedyś przez 2miesiące haa i co ty na to? nawet sam niemogę w to uwierzyć no ale tak było Diman spoko na wtorek będzie
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 a ja praktycznie w ogóle nie pije i co
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 dwa dni.... szacun hehe no co kiedyś ci pokaże że wytrzymam z miesiąc, nie no miesiąc to nie wytrzymam ale tak z 2tyg to dam radę :gwizdanie: ja ostatnio wytrzymałem 3 tygodnie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:36_________________________________________________tzn, jeszcze w tamtym roku to było a ja w tamtym roku niepiłem kiedyś przez 2miesiące haa i co ty na to? nawet sam niemogę w to uwierzyć no ale tak było Diman spoko na wtorek będzie gites
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a ja praktycznie w ogóle nie pije i co noi później właśnie są efekty (city rock) :polew:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 dwa dni.... szacun hehe no co kiedyś ci pokaże że wytrzymam z miesiąc, nie no miesiąc to nie wytrzymam ale tak z 2tyg to dam radę :gwizdanie: ja ostatnio wytrzymałem 3 tygodnie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:36_________________________________________________tzn, jeszcze w tamtym roku to było a ja w tamtym roku niepiłem kiedyś przez 2miesiące haa i co ty na to? nawet sam niemogę w to uwierzyć no ale tak było Diman spoko na wtorek będzie a ja kiedys nie pilem z 5 lat ale to bylo w latach 90-tych [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:45_________________________________________________ a ja praktycznie w ogóle nie pije i co noi później właśnie są efekty (city rock) :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A-rek to był okres czasu od narodzin do 5roku życia?
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 a ja praktycznie w ogóle nie pije i co noi później właśnie są efekty (city rock) :polew:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A-rek to był okres czasu od narodzin do 5roku życia? raczej szkola podstawowa, wczesniej troszke sie melanzowalo
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a tutaj z innego wątku Kezor ciezko we dwoje wyspac sie na tych lozkach dajcie mi dwie laseczki i udowodnie że sie da Keżor ja też mogę to udowodnić A-rek to był okres czasu od narodzin do 5roku życia? raczej szkola podstawowa, wczesniej troszke sie melanzowalo hehe jesteś hardcorem [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:53_________________________________________________ na dobrywieczór prezes kiedy my takie poderwiemy?
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Glutek wszystkich pogonił z gliwichich
Rekomendowane odpowiedzi