Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 zrobiłeś tak, jeżdżę od poniedziałku i narazie wszystko gites Zastanawiam się tylko co wsadzić zamiast świateł drogowych ( bo trochę lipa jak migniesz dlugimi i świecą też H7) Chyba wsadzę moduł dziennych, ten co ma Pajda i Ucho Zostaw jak jest..zawsze to kolejne 110 Watt po plecach komuś lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wieczór Ravu wszystko powiem jutro Justysi w robocie na warsztacie wymieniali mu olej, a On się masturbowal w kiblu Ravu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ale w Tychach planują porządku, dmuchanie na bielskiej [emoji34] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 I dobrze... Masz.pewność, że wyłapią potencjalnego mordercę. Masz do kogo wracać? Ano masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Stwierdzam, że zainwestowanie w bix do B5 ( made by qwerty) było najlepiej ( zaraz po programie) zainwestowanymi piniędzmi do mojego auta Kto ma zwykłe H7 czy jakiś zestaw HID niech się nawet nie zastanawia ile taka przygoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Stwierdzam, że zainwestowanie w bix do B5 ( made by qwerty) było najlepiej ( zaraz po programie) zainwestowanymi piniędzmi do mojego auta Kto ma zwykłe H7 czy jakiś zestaw HID niech się nawet nie zastanawia ile taka przygoda ?800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Stwierdzam, że zainwestowanie w bix do B5 ( made by qwerty) było najlepiej ( zaraz po programie) zainwestowanymi piniędzmi do mojego auta Kto ma zwykłe H7 czy jakiś zestaw HID niech się nawet nie zastanawia ile taka przygoda ?800 łocieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Moim zdanie to śmiesznie mało,w zamian masz: nowe soczewki, przetwornice i żarniki Jakbyś chcial to sam kupić to już wychozi z 800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ja póki co muszę palniki wymienić i tu pytanie jakie siedzą w ksenonie B6 DS1 czy DS2 czy może jeszcze inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No to chyba nie opłaca się tego robić. Pewnie z 300 zl na to wydasz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ja póki co muszę palniki wymienić i tu pytanie jakie siedzą w ksenonie B6 DS1 czy DS2 czy może jeszcze inne ?D1s hamer ma w cenie 140 szt Philipsa barwa 4850 i takie mam u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mieszka rób całą lampę od razu na bixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mieszka rób całą lampę od razu na bixa a tak przygoda ile kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ravu wszystko powiem jutro Justysi w robocie na warsztacie wymieniali mu olej, a On się masturbowal w kiblu W kibelku byłem raz i to bardzo krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ktoś chętny na kebab ok 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ktoś chętny na kebab ok 19 ? Kurde właśnie wciągłem burgera w KAHUNA 400gram mięsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi