Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 to psyt Rocco, romantyczna kolacja zaliczona? Pewnie Kędzior, nasz romantyk siedzi teraz na uroczystej kolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) to psyt Rocco, romantyczna kolacja zaliczona? Pewnie Kędzior, nasz romantyk siedzi teraz na uroczystej kolacji apropos romantyzmu: Wczoraj na C+ leciało 50 twarzy greya ( czy jak mu tam) Oglądamy z Baśką, a ja non stop marudze, że nuda itp W końcu, w 45min filmu zaczyna się akcja, Basia mówi: no masz w końcu na co czekałeś, a ja jej gadam, że Rocco w 45 minucie filmu to by wszystkie występujace tam laski pukał już trzeci raz, tym razem w duupe.... no i czar filmu prysł Edytowane 14 Lutego 2016 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 to psyt Rocco, romantyczna kolacja zaliczona? Pewnie Kędzior, nasz romantyk siedzi teraz na uroczystej kolacji apropos romantyzmu: Wczoraj na C+ leciało 50 twarzy greya ( czy jak mu tam) Oglądamy z Baśką, a ja non stop marudze, że nuda itp W końcu, w 45min filmu zaczyna się akcja, Basia mówi: no masz w końcu na co czekałeś, a ja jej gadam, że Rocco w 45 minucie filmu to by wszystkie występujace tam laski pukał już trzeci raz, tym razem w duupe.... no i czar filmu prysł Hahahah Ale fakt jest taki że film był słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 true, słaby tytuł aukcji http://allegro.pl/zeslana-przez-szatana-astra-gtc-2-0-turbo-240km-i5984446675.html Kędzior, a o C6 z tym silnikiem nie myślałeś ? http://allegro.pl/a6-c6-2004-2011-18069?a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=2300&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=2400&price_to=27000&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) to psyt Rocco, romantyczna kolacja zaliczona? Pewnie Kędzior, nasz romantyk siedzi teraz na uroczystej kolacji kolacji nie było ale za to moja dostała prezent: oto geneza prezentu: kupiłem jej takie cuś do końca nie jest z niego zadowolona nawet niechce go zjeść no ale kto mieczem wojuje to od miecza ginie: ja od Ewki dostałem książkę więc ripostę musiałem zrobić hehe dlatego pomysł padł na jabłuszko sama zaczeła hehe Edytowane 14 Lutego 2016 przez Kędzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 true, słaby tytuł aukcji http://allegro.pl/zeslana-przez-szatana-astra-gtc-2-0-turbo-240km-i5984446675.html Kędzior, a o C6 z tym silnikiem nie myślałeś ? http://allegro.pl/a6-c6-2004-2011-18069?a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=2300&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=2400&price_to=27000&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2004 jeśli chodzi o opla to jedyny model na który mogłbym się skusić to SIGNUM 2.4 niewiem czy nie za mało do takiej krowy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kędzior, kumpel miał signuma i do dziś żałuje że go sprzedał, podobno bardzo fajne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Kędzior, kumpel miał signuma i do dziś żałuje że go sprzedał, podobno bardzo fajne autko czytałem opinie i są dość dobre odziwo hehe ale w internet to ja nieufam silniki tez sa ciekawe 2.0t 2.8t 3.2 wydaje się też dość przestronne i pojemne Edytowane 14 Lutego 2016 przez Kędzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 U niego było 3.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 opel true, słaby tytuł aukcji http://allegro.pl/zeslana-przez-szatana-astra-gtc-2-0-turbo-240km-i5984446675.html Kędzior, a o C6 z tym silnikiem nie myślałeś ? http://allegro.pl/a6-c6-2004-2011-18069?a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=2300&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=2400&price_to=27000&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2004 jeśli chodzi o opla to jedyny model na który mogłbym się skusić to SIGNUM 2.4 niewiem czy nie za mało do takiej krowy, Ty chyba sam nie wiesz czego szukasz, musimy Cię nakierować przy flakonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 z takim budżetem to niewiem czego szukać żeby było w miare "młode" niemialo przelotu 400tys a zarazem żeby było fajnie wyposażone. karbki z tylu... pozatym fajna http://allegro.pl/audi-a4-2-0tdi-bi-xenon-navi-mmi-skora-alu-i5989802481.html te meski tez mi sie poidobaja http://allegro.pl/mercedes-e-270cdi-2003r-177ps-serwis-xenon-klima-i5969911088.html http://allegro.pl/vw-passat-b6-2-0-tdi-xenon-highline-skora-i5968684200.html#thumb/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tego mesia ma kumpel i sobie chwali, części dość drogie (droższe jak do A4/A6) a jedyny dobry serwis jest właśnie w Sosnowcu, nie ukrywam że jeździ do nich raz w miesiącu, niby pierdoły ale zawsze coś Pasior B6 wydaje się dobrą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 tylko ze az takie wielkie mi nie jest potrzebne niebede mial 4raczków hehe bo pasek jest gabarytowo jak a6? ten pasek wypas ma super a co mu sie tam dzieje w tym meśku. Naprawy w aso odpadaja nie na moja kieszen hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Siema z wieczora Ale tu poważne rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 tylko ze az takie wielkie mi nie jest potrzebne niebede mial 4raczków hehe bo pasek jest gabarytowo jak a6? ten pasek wypas ma super a co mu sie tam dzieje w tym meśku. Naprawy w aso odpadaja nie na moja kieszen hehe Np. Pompa SBC o ile dobrze pamiętam, co ileś tam naciśnięć hamulca trzeba wgrać nowy soft, serwis twierdzi że taką pompę się wymienia a każdy po prostu przekręca ten licznik, raz kostka stacyjki bo kluczyk nie łapał, raz mikrostyk w klamce, innym razem znowu sterowanie turbo, ogólnie elektronika, ma to po Wujaszku z przebiegiem 230 tyś, problemem są wahacze, jest jeden taki duży trójkątny, jak nikt go nie wymieniał to nie ma zestawu naprawczego, trzeba najpierw kupić zamiennik, jak padnie to można dopiero wtedy rozebrać go na 3 części i wymienić odpowiednią, wahacz zamiennik kosztuje 800 zł o ile dobrze pamiętam, ogólnie to bardzo wygodne auto, ale dziadkowate, 177km a to kompletnie nie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 jakoś tak wyszło hehe Akjam niechcesz sprzedać swojej b7 po kosztach? hehe tylko ze az takie wielkie mi nie jest potrzebne niebede mial 4raczków hehe bo pasek jest gabarytowo jak a6? ten pasek wypas ma super a co mu sie tam dzieje w tym meśku. Naprawy w aso odpadaja nie na moja kieszen hehe Np. Pompa SBC o ile dobrze pamiętam, co ileś tam naciśnięć hamulca trzeba wgrać nowy soft, serwis twierdzi że taką pompę się wymienia a każdy po prostu przekręca ten licznik, raz kostka stacyjki bo kluczyk nie łapał, raz mikrostyk w klamce, innym razem znowu sterowanie turbo, ogólnie elektronika, ma to po Wujaszku z przebiegiem 230 tyś, problemem są wahacze, jest jeden taki duży trójkątny, jak nikt go nie wymieniał to nie ma zestawu naprawczego, trzeba najpierw kupić zamiennik, jak padnie to można dopiero wtedy rozebrać go na 3 części i wymienić odpowiednią, wahacz zamiennik kosztuje 800 zł o ile dobrze pamiętam, ogólnie to bardzo wygodne auto, ale dziadkowate, 177km a to kompletnie nie jedzie. w tym meśku bardziej myślałe o 5litrówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 jakoś tak wyszło hehe Akjam niechcesz sprzedać swojej b7 po kosztach? hehe tylko ze az takie wielkie mi nie jest potrzebne niebede mial 4raczków hehe bo pasek jest gabarytowo jak a6? ten pasek wypas ma super a co mu sie tam dzieje w tym meśku. Naprawy w aso odpadaja nie na moja kieszen hehe Np. Pompa SBC o ile dobrze pamiętam, co ileś tam naciśnięć hamulca trzeba wgrać nowy soft, serwis twierdzi że taką pompę się wymienia a każdy po prostu przekręca ten licznik, raz kostka stacyjki bo kluczyk nie łapał, raz mikrostyk w klamce, innym razem znowu sterowanie turbo, ogólnie elektronika, ma to po Wujaszku z przebiegiem 230 tyś, problemem są wahacze, jest jeden taki duży trójkątny, jak nikt go nie wymieniał to nie ma zestawu naprawczego, trzeba najpierw kupić zamiennik, jak padnie to można dopiero wtedy rozebrać go na 3 części i wymienić odpowiednią, wahacz zamiennik kosztuje 800 zł o ile dobrze pamiętam, ogólnie to bardzo wygodne auto, ale dziadkowate, 177km a to kompletnie nie jedzie. w tym meśku bardziej myślałe o 5litrówce Burżuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 tylko ze az takie wielkie mi nie jest potrzebne niebede mial 4raczków hehe bo pasek jest gabarytowo jak a6? ten pasek wypas ma super a co mu sie tam dzieje w tym meśku. Naprawy w aso odpadaja nie na moja kieszen hehe Pasek ma miejsca wśrodku jak A6 PS. Ja bym pozostał przy grupie VW Taki pasek, wcale nie mniej awaryjny jak B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi