Tomi_81 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-szokujaca-moda-wsrod-mlodych-kierowcow-bawia-sie-w-cykora,nId,2160973 Zdrowie łycha z burnem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/351757-avant-b5-recaro-bix-fimc-18/ fajna cena :ph34r:chyba go sutki szczypią to za moją min 35 Michał miałem okazję go oblukać, naprawdę ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ale fakt jest taki, że nikt mu tyle nie zapłaci, to tak samo jakby Pajda za swoją zawołał 45, a Akjam 55 tys PLN nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak to mówią; Każda potwora znajdzie swojego amatora Ja pamiętam jak gulfa sprzedawałem to też max 4koła słyszałem a za 6 poszedł Kolejny dryn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 PSsssst Desperados Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 PSsssst Desperados co to za transformers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 PSsssst Desperados co to za transformers Jakieś mocne rezanie Proszę Stasiu - coś pod Twoje B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To musisz jeszcze cos pod b6 poszukać Ale fakt jest taki, że nikt mu tyle nie zapłaci, to tak samo jakby Pajda za swoją zawołał 45, a Akjam 55 tys PLN nierealne Za 45 to oddaje dziś z pełnym bakiem i jeszcze dorzucę płyn do spryskiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja pierdziele jakieś gleby, ani to wygodne, ani praktyczne. Przez ostatni tydzień dwa razy podwoziem przyejebałem, na szczeście nic się nie stało Zawieszenie 1BE czy silne i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Katowickie schodzą na psy...ja tu nie wchodze fotek aut oglądać tylko fajne panny... :-) a tucpiątek wieczór i nic... Naciapane z Z2 Edytowane 11 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak to mówią; Każda potwora znajdzie swojego amatora Ja pamiętam jak gulfa sprzedawałem to też max 4koła słyszałem a za 6 poszedł Kolejny dryn Ciekawe dzięki komu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja pierdziele jakieś gleby, ani to wygodne, ani praktyczne. Przez ostatni tydzień dwa razy podwoziem przyejebałem, na szczeście nic się nie stało Zawieszenie 1BE czy silne i jest git Napisał to stateczny ojciec ktory pomyka b5 na 19 calach. Stasiu, doszły mnie słuchy że w piątek Was nie będzie w BT. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja pierdziele jakieś gleby, ani to wygodne, ani praktyczne. Przez ostatni tydzień dwa razy podwoziem przyejebałem, na szczeście nic się nie stało Zawieszenie 1BE czy silne i jest git ...jak nie dupniesz saniami, czy nie wyrwiesz jakieś rozpórki...to co "Ty curva wiesz o zabijaniu" i psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 a pierdziele jakieś gleby, ani to wygodne, ani praktyczne. A gdzie można i u kogo zamontować jakąś zawiechę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ale fakt jest taki, że nikt mu tyle nie zapłaci, to tak samo jakby Pajda za swoją zawołał 45, a Akjam 55 tys PLN nierealne no i ja ze 9.900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak to mówią; Każda potwora znajdzie swojego amatora Ja pamiętam jak gulfa sprzedawałem to też max 4koła słyszałem a za 6 poszedł Kolejny dryn Ciekawe dzięki komu .... Takiemu jednemu z Ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi