OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 właśnie ni mogę dziś jechać na spota... a muszę piterrze kabelek oddać ;( to dawaj do mnie pojedziesz ze mna do niego ja jade o 11.30 do jego wsi zatankowac u stanleya potem do niego zawitam wiec mozesz sie ze mna zabrac :gwizdanie: teraz nie bardzo też mogę... :kwasny:
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi
krolu Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi nie dołuj oka..
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 siema Pany ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi rolka to jeszcze pół biedy , oby nie hydraulika , bo wtedy wyjdzie 2.5
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a co tu taka cisza?? :mysli: :mysli: a wszystkim[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 14:18_________________________________________________ej katowickie pierony bydzie ktoś z wos dzisiej w SG
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a co tu taka cisza?? :mysli: :mysli: a wszystkim[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 14:18_________________________________________________ej katowickie pierony bydzie ktoś z wos dzisiej w SG nie beda bo ostatnio sie wkurzyli jak glutoslaw moderator rozgonil towarzystwo do domow :gwizdanie:
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 a co tu taka cisza?? :mysli: :mysli: a wszystkim[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 14:18_________________________________________________ej katowickie pierony bydzie ktoś z wos dzisiej w SG nie beda bo ostatnio sie wkurzyli jak glutoslaw moderator rozgonil towarzystwo do domow :gwizdanie: no mnie nie będzie raczej.
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a co tu taka cisza?? :mysli: :mysli: a wszystkim[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 14:18_________________________________________________ej katowickie pierony bydzie ktoś z wos dzisiej w SG nie beda bo ostatnio sie wkurzyli jak glutoslaw moderator rozgonil towarzystwo do domow :gwizdanie: no mnie nie będzie raczej. jak to rozgonił condon jeden qrFa że mnie nie było to bym mu pokazał gdzie Gluty zimują :bicz3: :baseball:
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi Już mnie w nim nic nie zaskoczy sinik jest dobry do jazdy ale jak sie cos zje..bie :wallbash: _________________ siema Pany ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi rolka to jeszcze pół biedy , oby nie hydraulika , bo wtedy wyjdzie 2.5 zrzuciłem osłone od rozrządu i było słychać z przodu silnika od rolek na początku myślałem że turbo sie wy...ło
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi Już mnie w nim nic nie zaskoczy sinik jest dobry do jazdy ale jak sie cos zje..bie :wallbash: _________________ siema Pany ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: i tu wychodzi silnik 2.5tdi rolka to jeszcze pół biedy , oby nie hydraulika , bo wtedy wyjdzie 2.5 zrzuciłem osłone od rozrządu i było słychać z przodu silnika od rolek na początku myślałem że turbo sie wy...ło a co poszlo
Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 uuu Oko tak to jest jak się pali gumę na każdych światłach
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jeszcze dokładie nie wiem dziś w pracy jeszcze jestem niestety nie ojdi musze go troche przyoszczędzić bo tak to go zajade najważniejsze ze jeździ tylko co obrót delikatnie zazgrzypi ;( [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:34_________________________________________________diman myśle że rolka się wysypała teraz mnie czeka cały rozrząd do wymiany przy okazji wiecie jak miałem ostatnią awarię to akcja reanimacja rolki dałem INA szukałem oszczędnośći a tu 35tkm i się posypało
Kędzior Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Bulczas po autko bym się wybrał w niedziele
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jeszcze dokładie nie wiem dziś w pracy jeszcze jestem niestety nie ojdi musze go troche przyoszczędzić bo tak to go zajade najważniejsze ze jeździ tylko co obrót delikatnie zazgrzypi ;( [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:34_________________________________________________diman myśle że rolka się wysypała teraz mnie czeka cały rozrząd do wymiany przy okazji wiecie jak miałem ostatnią awarię to akcja reanimacja rolki dałem INA szukałem oszczędnośći a tu 35tkm i się posypało a wymieniales walki moze bo tez siadaja
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 uuu Oko tak to jest jak się pali gumę na każdych światłach wymieniamy sie awariami bo Ty już odebrałeś pewnie swoją S// [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:39_________________________________________________ jeszcze dokładie nie wiem dziś w pracy jeszcze jestem niestety nie ojdi musze go troche przyoszczędzić bo tak to go zajade najważniejsze ze jeździ tylko co obrót delikatnie zazgrzypi ;( [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:34_________________________________________________diman myśle że rolka się wysypała teraz mnie czeka cały rozrząd do wymiany przy okazji wiecie jak miałem ostatnią awarię to akcja reanimacja rolki dałem INA szukałem oszczędnośći a tu 35tkm i się posypało a wymieniales walki moze bo tez siadaja Walki ori po regeneracji z tego co pamiętam u Swiątka. chydraulika w silniku cała ori wymieniana 35tkm temu
Bulczas Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Bulczas po autko bym się wybrał w niedziele Pomyślimy
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 uuu Oko tak to jest jak się pali gumę na każdych światłach wymieniamy sie awariami bo Ty już odebrałeś pewnie swoją S// [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:39_________________________________________________ jeszcze dokładie nie wiem dziś w pracy jeszcze jestem niestety nie ojdi musze go troche przyoszczędzić bo tak to go zajade najważniejsze ze jeździ tylko co obrót delikatnie zazgrzypi ;( [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:34_________________________________________________diman myśle że rolka się wysypała teraz mnie czeka cały rozrząd do wymiany przy okazji wiecie jak miałem ostatnią awarię to akcja reanimacja rolki dałem INA szukałem oszczędnośći a tu 35tkm i się posypało a wymieniales walki moze bo tez siadaja Walki ori po regeneracji z tego co pamiętam u Swiątka. chydraulika w silniku cała ori wymieniana 35tkm temu
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 do wieczora może będe coś więcej wiedział
Rekomendowane odpowiedzi