Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ehhh... i po psyt...trza iść spać
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Robić im się nie chce... Naciapane z Z2
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto Miałem brać Leona od Andrzeja, ale chyba się wstrzymam i kupie jednak jakąś Fabie jednak bo to jak znikają ostatnio auta to jakaś plaga.
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 chłopcy z Piekar/Siemianowic nie próżnują, Policja wie ale nie mają jak ich drapnąć - musieliby na gorącym uczynku albo w pościgu
Jarol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 chłopcy z Piekar/Siemianowic nie próżnują, Policja wie ale nie mają jak ich drapnąć - musieliby na gorącym uczynku albo w pościgu Mi tez próbowali ostatnio Leona ukraść Na szczęście ma trochę zabezpieczeń wiec odpuścili.
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto 2,5 nie kradną bo nie wiadomo kiedy stanie
Tomi_81 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto Łapy upier....
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Haj Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto 2,5 nie kradną bo nie wiadomo kiedy stanie Znaczki masz, żeś taki pewny?
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Znaczki masz, żeś taki pewny? ślady oleju są tam gdzie staje To wystarczy
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, uważajcie na swoje bryczki, właśnie leci druga fala.... Seaty, Audi A4, Tourany - szczególnie w TDI Od wczoraj już miałem kilka zgłoszeń od starych klientów, że im zaebali auto 2,5 nie kradną bo nie wiadomo kiedy stanie Mojego blb też się boją ☺
Rekomendowane odpowiedzi