stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ciężkie te kółka ?jeśli chodzi Ci o masę...to tak są ciężkie I psssyt tak z ciekawości pytałem psyt
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) ciężkie te kółka ?jeśli chodzi Ci o masę...to tak są ciężkie I psssyt tak z ciekawości pytałem psyt Ale tak samo pancerne jak np. moje flaty Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Polko_V
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ciężkie te kółka ?jeśli chodzi Ci o masę...to tak są ciężkie I psssyt tak z ciekawości pytałem psyt Ale tak samo pancerne jak np. moje flaty wolę flaty lub avusy
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja się zastanawiam nad nimi. Ale musiałbym dorwać wszystkie w tym samym "J", bo tylne są szersze. Przodek by mi spokojnie by wszedł (przed malowaniem mialem je zrolowane o 2.5 cm a tylne o 1.5). Wiec perspektywy są ...ale wszystko jeszcze wyjdzie w praniu
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja się zastanawiam nad nimi. Ale musiałbym dorwać wszystkie w tym samym "J", bo tylne są szersze. Przodek by mi spokojnie by wszedł (przed malowaniem mialem je zrolowane o 2.5 cm a tylne o 1.5). Wiec perspektywy są ...ale wszystko jeszcze wyjdzie w praniu jakoś tak ciężko auto na nich wygląda, ale ja się raczej na tym nie znam
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja się zastanawiam nad nimi. Ale musiałbym dorwać wszystkie w tym samym "J", bo tylne są szersze. Przodek by mi spokojnie by wszedł (przed malowaniem mialem je zrolowane o 2.5 cm a tylne o 1.5). Wiec perspektywy są ...ale wszystko jeszcze wyjdzie w praniu jakoś tak ciężko auto na nich wygląda, ale ja się raczej na tym nie znam genau jak ja
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Te Aha. Co tam z twoimi 19kami? mówił, że będzie max 18" A 19tką się w wątku chwalił
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To było dawno ..teraz zmian planów Panie Polek ...rolka nie ma nic do rzeczy ..buda się liczy
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To było dawno ..teraz zmian planów Panie Polek ...rolka nie ma nic do rzeczy ..buda się liczy wiele bym dał za ori RS B5
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 i z tego co pamiętam to tam są lacie przód 235/30 i tył 255 /30 i jeszcze jak pochowane
KoJ@K Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No dokladnie tam jest 255 na 10J z tylu i kompletnie tego nie widac. A jak brac pod powietrze wszystkie z jednym J to wlasnie 10 - ich wkleslosc ryje beret jak dla mnie, bo te 9J na przodzie ryje juz troche mniej.
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Zgadza się ta buda jest prześliczna. Mówcie co chcecie RS4 b5 to najpiękniejsze RS jakie powstało No właśnie "kodżak" 10j...tylko jak ten tył jeszcze naciągnąć te 2.5 cm .Bo ja chce mieć schowane fele. Bo przodek to pikuś jeszcze podciągnąć te pare mm Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Polko_V
pajda Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To było dawno ..teraz zmian planów Panie Polek ...rolka nie ma nic do rzeczy ..buda się liczy Z prawej łady kolor [emoji7] [emoji1]
Rekomendowane odpowiedzi