Pucek Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Multis mam pytanie. Mam radio blaupunkt cd31 i jest opcja AUX. Kupiłem przejściówkę mini ISO, podpinam z tyłu AUX do telefonu i nie działa. Całe radio wszystko działa itp
keżor Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Bulczas, ustaw se na radiu aux i pogłośnij, nie ma za co
Bulczas Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 AUX był włączony. Nie myślałem że na max trzeba przyglosnic. I gra to jakby było na mute. Idzie to jakoś poglosnic
keżor Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 kabel nie styka tak jak powinien, poruszaj jackiem w telefonie, spróbuj może podłączyć zwykłe słuchawki do tel żeby sprawdzić czy gniazdo działa. a potem zwykłą mp3 do radia. albo wpadnij jutro na spota, przywioze VAG'a
Sensei Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Czy jutro jest gilspot? Edytowane 16 Maja 2016 przez Sensei
Multis Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Multis mam pytanie. Mam radio blaupunkt cd31 i jest opcja AUX. Kupiłem przejściówkę mini ISO, podpinam z tyłu AUX do telefonu i nie działa. Całe radio wszystko działa itp Możliwe że przejściówka nie taka, lub defekt radia. Trza zobaczyć...
turzol Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Oc + AC samochodowe musze wykupić
pajda Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Oc + AC samochodowe musze wykupićMam znajomego mogę podesłać nr jak chcesz?Coś kupił?
Bulczas Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 kabel nie styka tak jak powinien, poruszaj jackiem w telefonie, spróbuj może podłączyć zwykłe słuchawki do tel żeby sprawdzić czy gniazdo działa. a potem zwykłą mp3 do radia. albo wpadnij jutro na spota, przywioze VAG'a Ciekawe do czego sobie podepniesz :-P to jest w ciezarowce i złącze audio sprawne i wszystko dobrze wpiete a mimo wszystko gra cicho Co do spota to jeśli tylko będę miał czas to będę ;-)
turzol Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Oc + AC samochodowe musze wykupićMam znajomego mogę podesłać nr jak chcesz?Coś kupił? Podeslij na PW. Golfa+ lyknalem od Mirka handlarzaWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Oc + AC samochodowe musze wykupićMam znajomego mogę podesłać nr jak chcesz?Coś kupił? Podeslij na PW. Golfa+ lyknalem od Mirka handlarzaWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Poszło, daj znać czy doszłoCo to za golf chwal się? Linka do ogłoszenia daj
Rekomendowane odpowiedzi