Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no Polska o 21 gra,ale teraz mam na popołudnie wię w przyszłym tygodniu myślałem raczej bo mam na rano :)

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O 18 grają

Opublikowano

Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum :wink: a za tydzień na rano to bym się wybrał :banan:

Roland ja Cię znam, nie pojawiaj się na spocie dla Twojego bezpieczeństwa

Opublikowano

Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum :wink: a za tydzień na rano to bym się wybrał :banan:

Jeśli Michał nadal chodzi tobie o to samo to nie widzę podstaw do twoich negatywnych reakcji odnośnie mojej osoby tym bardziej nie będę roztrząsał decyzji rodzinnych na forum,a jeżeli jednak chodzi o coś o czym np.nie mam pojęcia to proszę oświeć mnie.

Opublikowano

Jeśli Michał nadal chodzi tobie o to samo to nie widzę podstaw do twoich negatywnych reakcji odnośnie mojej osoby tym bardziej nie będę roztrząsał decyzji rodzinnych na forum,a jeżeli jednak chodzi o coś o czym np.nie mam pojęcia to proszę oświeć mnie.

PW

Opublikowano

PW

toś mnie wkręcił,myślałem o kimś innym :grin:

Opublikowano

Czyli udało się

Opublikowano

nakopie tobie do d*py jak tam przyjadę, :decayed: albo nie.Naślę mojego syna :grin:

O 18 grają

Racja,dziś 21 są mecze,sorry :facepalm:

Opublikowano

Siemson. :hi:

Może by zorganizować spota jutro w jakimś pubie z ogródkiem i zaliczyć szpil od razu? :eusathink:

Opublikowano

Hi

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

nie wiem czy na Pl.Miarki nie puszczają czasem na telebimie meczy Euro

Opublikowano

Może by zorganizować spota jutro w jakimś pubie z ogródkiem i zaliczyć szpil od razu? :eusathink:

mecz....autami...bez alko...nic tu nie pasuje :decayed:

Opublikowano

Bry

Opublikowano

mecz....autami...bez alko...nic tu nie pasuje :decayed:
Przeca w tygodniu nie pijesz ...
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Tak,se przeglądam moje archiwa.... Były czasy...

11805ff660b0610846880c927ae798a2.jpg

4997521128ff60f047e80494a73b7f35.jpg

63049b80d3df90b5a18b920dc8edf3d1.jpg

Naciapane z Z2

Opublikowano

Morgen

To robimy spota dziś czy każdy ogląda naszych w domu?

Opublikowano (edytowane)

Cześć Elita! :hi:

Juz pisałem na gliwickich, ale może nie każdy śledzi oba wątki więc napiszę i tu....

W Waszą stronę chcielibyśmy skierować mega, mega, mega wielkie słowa PODZIĘKOWANIA za wczorajsze zaskoczenie pod kościółkiem gdzie wspólnie z Żanetą braliśmy ślub. Nie wiem czy było widać, ale zrobiło mi się naprawdę miękko gdy zobaczyliśmy klubowe auta i Was. Dziękuje za to, że mimo sporyyyych zaległości w pojawianiu się na spotach pamiętaliście o mnie, o Nas... Szczególne słowa uznania należą się się Hammer'owi, który jak się domyślam był mózgiem całej akcji. Ponieważ chcemy Wam się jakoś odwdzięczyć, zapraszamy na poślubnego grilla do Nas, by się znowu spotkać, pogadać, pośmiać a przy okazji opić nasz ślub. Myślałem o tym, by 1 lipca piątkowego spota zrobić u Nas, dajcie znać czy Wam ta data odpowiada? Wszystko zapewniamy My, o nic się nie musicie martwić tylko przywieźcie siebie i uśmiechnięte twarze, nie złoszczące się na mnie za moje niepokazywanie się... Wczoraj zniknął porządny, weselny klin z naszych głów, więc myślę że i wolnego czasu będzie więcej. Naprawdę, nie gniewajcie się na mnie...

JESZCZE RAZ, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY! :wink:

Edytowane przez Majkel