monter11 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nie no Polska o 21 gra,ale teraz mam na popołudnie wię w przyszłym tygodniu myślałem raczej bo mam na rano
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum a za tydzień na rano to bym się wybrał Roland ja Cię znam, nie pojawiaj się na spocie dla Twojego bezpieczeństwa
monter11 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum a za tydzień na rano to bym się wybrał Roland ja Cię znam, nie pojawiaj się na spocie dla Twojego bezpieczeństwa Jeśli Michał nadal chodzi tobie o to samo to nie widzę podstaw do twoich negatywnych reakcji odnośnie mojej osoby tym bardziej nie będę roztrząsał decyzji rodzinnych na forum,a jeżeli jednak chodzi o coś o czym np.nie mam pojęcia to proszę oświeć mnie.
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum a za tydzień na rano to bym się wybrał Roland ja Cię znam, nie pojawiaj się na spocie dla Twojego bezpieczeństwa Jeśli Michał nadal chodzi tobie o to samo to nie widzę podstaw do twoich negatywnych reakcji odnośnie mojej osoby tym bardziej nie będę roztrząsał decyzji rodzinnych na forum,a jeżeli jednak chodzi o coś o czym np.nie mam pojęcia to proszę oświeć mnie. PW
monter11 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowie spoty są co wtorek nadal tam przy lotnisku? Może wpadłbym w końcu,już 2 miesiąc na forum a za tydzień na rano to bym się wybrał Roland ja Cię znam, nie pojawiaj się na spocie dla Twojego bezpieczeństwa Jeśli Michał nadal chodzi tobie o to samo to nie widzę podstaw do twoich negatywnych reakcji odnośnie mojej osoby tym bardziej nie będę roztrząsał decyzji rodzinnych na forum,a jeżeli jednak chodzi o coś o czym np.nie mam pojęcia to proszę oświeć mnie. PW toś mnie wkręcił,myślałem o kimś innym
monter11 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 nakopie tobie do d*py jak tam przyjadę, albo nie.Naślę mojego syna O 18 grają Racja,dziś 21 są mecze,sorry
afroo. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Siemson. Może by zorganizować spota jutro w jakimś pubie z ogródkiem i zaliczyć szpil od razu?
monter11 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 nie wiem czy na Pl.Miarki nie puszczają czasem na telebimie meczy Euro
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Siemson. Może by zorganizować spota jutro w jakimś pubie z ogródkiem i zaliczyć szpil od razu? mecz....autami...bez alko...nic tu nie pasuje
pajda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Siemson. Może by zorganizować spota jutro w jakimś pubie z ogródkiem i zaliczyć szpil od razu? mecz....autami...bez alko...nic tu nie pasuje Przeca w tygodniu nie pijesz ...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tak,se przeglądam moje archiwa.... Były czasy... Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Morgen To robimy spota dziś czy każdy ogląda naszych w domu?
Majkel Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć Elita! Juz pisałem na gliwickich, ale może nie każdy śledzi oba wątki więc napiszę i tu.... W Waszą stronę chcielibyśmy skierować mega, mega, mega wielkie słowa PODZIĘKOWANIA za wczorajsze zaskoczenie pod kościółkiem gdzie wspólnie z Żanetą braliśmy ślub. Nie wiem czy było widać, ale zrobiło mi się naprawdę miękko gdy zobaczyliśmy klubowe auta i Was. Dziękuje za to, że mimo sporyyyych zaległości w pojawianiu się na spotach pamiętaliście o mnie, o Nas... Szczególne słowa uznania należą się się Hammer'owi, który jak się domyślam był mózgiem całej akcji. Ponieważ chcemy Wam się jakoś odwdzięczyć, zapraszamy na poślubnego grilla do Nas, by się znowu spotkać, pogadać, pośmiać a przy okazji opić nasz ślub. Myślałem o tym, by 1 lipca piątkowego spota zrobić u Nas, dajcie znać czy Wam ta data odpowiada? Wszystko zapewniamy My, o nic się nie musicie martwić tylko przywieźcie siebie i uśmiechnięte twarze, nie złoszczące się na mnie za moje niepokazywanie się... Wczoraj zniknął porządny, weselny klin z naszych głów, więc myślę że i wolnego czasu będzie więcej. Naprawdę, nie gniewajcie się na mnie...JESZCZE RAZ, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY! Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Majkel
Rekomendowane odpowiedzi