Ravu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam Nie twoje nie... Nie mój gust i mnie nie stać na utrzymanie... Kombi już ma moja żona ja szukam cabrio lub coupe kultowe.... Sprawa się wyjaśni już na dobre w przyszłym tygodniu...bo typek jest,na urlopie...P.s. Mpmoto ma kolejne A6 igiełki do 20 tyś zł z.przebiegami do 200 tyś km Naciapane z Z2 Mario ale Ty jesteś tajemniczy normalnie aż mnie ciekawość zżera po c**ju fest bo co można kupić za dwie dychy
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam Nie twoje nie... Nie mój gust i mnie nie stać na utrzymanie... Kombi już ma moja żona ja szukam cabrio lub coupe kultowe.... Sprawa się wyjaśni już na dobre w przyszłym tygodniu...bo typek jest,na urlopie...P.s. Mpmoto ma kolejne A6 igiełki do 20 tyś zł z.przebiegami do 200 tyś km Naciapane z Z2 Mario ale Ty jesteś tajemniczy normalnie aż mnie ciekawość zżerapo c**ju fest bo co można kupić za dwie dychy Dużo fajnego w klasykach i rocznikach 2000... Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 jedyne piwo które toleruję reszta to szczyny mojej starej tak tak sprawdzałem smak
Multis Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35 https://www.youtube.com/watch?v=8Hep2WfcleY Nie dziwie mu się. Jak się kaleki zaczynają wyprzedzać z różnica 1km/h. Jeszcze na hama ci wyjedzie. Jak to ma regularne miejsce... jedyne piwo które toleruję reszta to szczyny mojej starejtak tak sprawdzałem smak Fachowiec... Twoja forka lepsza bo,bardziej urlopowa a ja jutro na 6 do roboty hahaNaciapane z Z2 Jeszcze półtora tyg... I ja będę komuś zazdrościł urlopu....
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam Nie twoje nie... Nie mój gust i mnie nie stać na utrzymanie... Kombi już ma moja żona ja szukam cabrio lub coupe kultowe.... Sprawa się wyjaśni już na dobre w przyszłym tygodniu...bo typek jest,na urlopie...P.s. Mpmoto ma kolejne A6 igiełki do 20 tyś zł z.przebiegami do 200 tyś km Naciapane z Z2 Mario ale Ty jesteś tajemniczy normalnie aż mnie ciekawość zżerapo c**ju fest bo co można kupić za dwie dychy Dużo fajnego w klasykach i rocznikach 2000...Naciapane z Z2 w 2000 to klasyków raczej mało tu masz wszystkie ale 90% to nie klasyki http://allegro.pl/samochody-osobowe-4029?a_enum%5B13%5D%5B7%5D=7&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2000&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=2005
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35 https://www.youtube.com/watch?v=8Hep2WfcleY Jak by był avant ....to spod czeskiej granicy by się nadawał jeden
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 a jak tam opel już odebrany ?? masz jakie foto
H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35 Jak by był avant ....to spod czeskiej granicy by się nadawał jeden Ja mam czym wyhamować
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Odebraliśmy dwa dni przed weselem Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 a jak tam opel już odebrany ?? masz jakie foto Naciapane z Z2 Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Ni c**ja już Ci tyle razy mówiłem , że Ci nie sprzedam Nie twoje nie... Nie mój gust i mnie nie stać na utrzymanie... Kombi już ma moja żona ja szukam cabrio lub coupe kultowe.... Sprawa się wyjaśni już na dobre w przyszłym tygodniu...bo typek jest,na urlopie...P.s. Mpmoto ma kolejne A6 igiełki do 20 tyś zł z.przebiegami do 200 tyś km Naciapane z Z2 Mario ale Ty jesteś tajemniczy normalnie aż mnie ciekawość zżerapo c**ju fest bo co można kupić za dwie dychy Dużo fajnego w klasykach i rocznikach 2000...Naciapane z Z2 w 2000 to klasyków raczej małotu masz wszystkie ale 90% to nie klasyki http://allegro.pl/samochody-osobowe-4029?a_enum%5B13%5D%5B7%5D=7&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2000&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=2005 Spoko tylko cabrio z miękkim dachem odpada bo parkuje pod blokiemNaciapane z Z2 Ciekawe jak to http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-cabriopanoramaskoraaluklimatronik-ID6ypRuh.html Można bygo sprawdzić Naciapane z Z2 Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Mario22
pajda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Mario powiem ci ze prezentuje się zacnie ten opelek[emoji6] Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez pajda
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mario powiem ci ze prezentuje się zacnie ten opelek[emoji6] co Ty, lipa.....brak zdjęć środka
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Stasiu bedziemy dzis dzwonić do ciebie bo mamy pacjenta... Golf 4 krolu robil logi twierdzi ze wszystko ok a auto nie chce jeździć Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Siema zarobasy, każdy nowe auto nie pasuję tutaj kompletnie
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Siema zarobasy, każdy nowe auto nie pasuję tutaj kompletnie Kaj ty tu widzisz zarobasów... Ja szukam czegoś za ok 16 tysiNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknie
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi